• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo: Kosta je privilegovan!

Autor mondo.rs

Menadžer Čelsija ne želi da pridaje veliku pažnju bacanju "markera" u njegovom pravcu.

Dijego Kosta je u finišu meča Totenhem - Čelsi (0:0) postupio onako kako dobro plaćeni profesionalac i prvotimac jednog od najvećih timova na svetu ne bi smeo.

Kada je Žoze Murinjo obavio sve tri izmene - između ostalih ušli su tinejdžeri Kenedi i Loftus Čik - a Brazilcu sa španskim pasošem postalo jasno da se uzalud zagrevao 15 minuta, vratio se na svoje sedište i usput bacio ružičasti "marker" u pravcu trofejnog trenera.

Povezane vesti

Da li će i kako u Čelsiju reagovati na taj potez, za sada nije poznato, ali Murinjo na konferenciji za novinare nije želeo da protumači Kostin potez kao nešto preterano loše.

"Za mene je njegovo ponašanje normalno. Vrhunski fudbaler nikada nije srećan što ne igra. Ali, odnos nas dvojice je dobar. Da je želeo da me povredi, ne bi pokušao to da uradi 'markerom'", rekao je Portugalac.

Kosta
Izvor: YouTube


On je pojasnio da je Kosta bio "žrtva" taktičkih zamisli. Čelsi je na Vajt Hart Lejnu nastupio bez klasičnog centarfora, već je Eden Azar igrao na poziciji "lažne devetke".

"Mislim da je Dijego veoma privilegovan, zato što je poslednji od naših standardnih igrača dospeo na klupu. Svi osim njega su već sedeli tamo - kapiten Teri, Ivanović, Kejhil, Fabregas, Pedro, pa i Azar, zvanično najbolji fudbaler Premijer lige prošle sezone. Dijego je sve to vreme igrao, ali danas smo procenili da će biti najbolje ako nastupimo u formaciji u kakvoj smo nastupili. Zadovoljan sam i tom odlukom i igračima".

Za Kostu je dodao da "dobro radi" na treninzima i da je njegov uticaj na ekipu "pozitivan".

Da li se to Murinjo umorio od svađa i afera, poput one sa bivšim fizioterapeutom Evom Karneiro, ili će temperamentni napadač ipak snositi određene posledice, samo iza "zatvorenih vrata"?

Čelsi uprkos pobedi i remiju u poslednja dva kola, nije naročito napredovao na tabeli Premijer lige.

Posle 14. kola zauzima 14. mesto sa 15 osvojenih bodova, čak 12 manje od Arsenala na četvrtoj poziciji, a 14 manje od vodećeg dvojca Mančester siti - Lester.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC