• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Božović pred Borac: Najviše dve promene

Autor mondo.rs

Jedna je svakako zamena za Aleksandra Kataija, a videćemo koja je druga.

  Božović pred Borac: Najviše dve promene Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

U sredu od 17 časova na stadionu Rajko Mitić, Crvena zvezda igraće protiv čačanskog Borca utakmicu osmine finala Kupa Srbije.

U nedavnom duelu dva tima, takođe u Beogradu, domaćin je slavio 4:2, međutim, Miodrag Božović upozorava da je Kup sasvim drugačije takmičenje i da su iznenađenja moguća.

"Ako nemate dobar pristup utakmici moguće je da autsajder iznenadi favorita. Vidim da su u Čačku dobro raspoloženi i da prete da će nas pobediti, drago mi je zbog toga, jer je to još veći motiv za nas da se pripremimo kako treba. Sve osim naše pobede bilo bi iznenađenje, ali mi ćemo se pobrinutu da ne dođe do toga", poručio je trener crveno-belih.

Zvezda će u ovoj utakmici biti oslabljena neigranjem Aleksandra Kataija.

"Sigurno da je njegovo odsustvo hendikep, jer je on jedan od naših najboljih igrača, ali imamo dosta njih koji čekaju šansu i očekujemo da oni koji budu igrali pokažu da imaju kvalitet za Crvenu zvezdu", istakao je Božović.

Osim Kataija, koji se "čuva" za derbi sa Čukaričkim narednog vikenda, stručni štab nije imao probleme da sastavi tim za sredu.

"Savo Pavićević se oporavio, ali nećemo rizikovati sa njim za ovu utakmicu. I sutra ćemo izvesti tim za koji mislimo da je najjači u tom trenutku. Biće možda dve promene, ne više", najavio je Božović.

Zvezdin trener je rekao da ne očekuje utakmicu sa mnogo golova, a ponovio je i da njegove ekipe ne vežbaju penale (koji će se izvoditi u slučaju nerešenog ishoda).

"Penal se šutira glavom, ne nogom", smatra crnogorski strateg.

U odnosu na prethodni duel, Borac ima novog trenera, pošto je Nenad Lalatović otišao u Vojvodinu, a na njegovo mesto došao je Milorad Kosanović.

"Nisam primetio promene u njihovoj igri. Oni igrači koji su nosili igru Borca nastavili su to i da rade. Knežević je postigao tri gola za vikend protiv Radnika, Vujaklija jedan. Isti ljudi rade isti posao", ocenio je Božović.

Prenos ove utakmice obezbeđen je na TV Arena Sport.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC