• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Grofov" pomoćnik: Dođe takav dan...

Autor mondo.rs

Pomoćni trener Crvene zvezde, Voja Ćalov, o ubedljivom porazu od Borca.

 Crvena zvezda: Voja Ćalov o porazu 1:5 od Borca Izvor: MN PRESS

Novinari su posle jednog od najubedljivijih poraza Crvene zvezde u istoriji ostali uskraćeni za komentar isključenog Miodraga Božovića iz prostog razloga što trener posle crvenog kartona ne može da govori na konferenciji za medije.

Umesto njega, na konferenciju za medije posle utakmice osmine finala Kupa Srbije: Crvena zvezda - Borac Čačak 1:5, došao je asistent Voja Ćalov.

On je "petardu" u mreži Damira Kahrimana objasnio rečima:

"Dođe takav dan, kada sve krene po lošem... Nismo bili loši u prvih 20 minuta, ali posle je sve krenulo drugačijim tokom. Krenuli su kiksevi, ušla je nesigurnost u igrače... Oni su zreli i jaki i zasluženo su pobedili. Nadam se da će sa ovakvom igrom Borac doći do finala".

S druge strane, Milorad Kosanović, bivši trener Crvene zvezde i aktuelni Borca, nije hteo da bere lovorike posle konstatacije da mu je uspelo nešto što nije Realu, Barseloni, Milanu, Bajernu...

"Vidite, ja sam profesionalac i stvari gledam malo drugačije. Meni smeta što su se momci uplašili i što 20 minuta nismo povezali pas", rekao je popularni Kosan, možda i preskromno, a potom džentlmentski poštedeo i kolegu Božovića i igrače Crvene zvezde rečima da je "Zvezda kažnjena na kraju za greške u svojoj igri" i da je njegov tim "samo koristio pruženo posle vodećeg gola".

Ćalov je upitan o eksperimentu sa Mamaduom Mbođom na poziciji zadnjeg veznog i poštedi Marka Grujića, čije ime nije bilo u protokolu za ovu utakmicu.

"Grujić 'vuče' povredu gluteusa već 10 dana i na treningu se videlo da ne može, tako da ga nismo štedeli, dok Mbođ, dečko, nije igrao četiri meseca, falilo mu je rutine i to su igrači Borca koristili, pa smo pokušali u drugom poluvremenu da ga pomerimo pozadi, kako bi manje bio pod pritiskom", rekao je Ćalov, koji je i sam između redova priznao da ova postava Crvene zvezde nije bila u stanju da odigra ravnopravan meč sa Borcem, trenutno trećeplasiranim na tabeli Superlige.

O isključenju Miodraga Božovića posle četvrtog gola Borca, njegov pomićnik je rekao:

"Grof je imao primedbu da su prvi i četvrti gol bili iz ofsajda i nije bio zadovoljan reakcijom pomoćnih sudija. Ne znam  tačno šta je rekao, ali sad je gotovo. Isključen je...".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC