• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dres Darka Pančeva se vratio kući!

Autor mondo.rs

Na humanitarnoj aukciji sportskih dresova prikupljeno 11.500 evra za pomoć bolesnoj deci. Najviše novca doneo dres Darka Pančeva iz utakmice sa Bajernom.

 Dres Darka Pančeva se vratio kući! Izvor: MONDO
Izvor: MN PRESS

U sredu uveče u Sava centru održana je premijera dokumentarnog filma "Mora da ovo nije sve", a potom i humanitarna aukcija za prikljupljanje pomoći bolesnoj deci.

Akciju je organizovao student Jovan Simić u nameri da se prikupi novac neophodan za operaciju male Nađe Novaković, ali i druge dece kojoj je potrebna finansijska pomoć.

Tokom aukcije sakupljeno je 11.500 evra, prenose Večernje novosti, a najviše novca doneo je dres Darka Pančeva iz revanš utakmice polufinala Kupa evropskih šampiona 1991, Crvena zvezda - Bajern.

Njegova početna cena bila je 200 evra, a prodat je za čak 4.000 evra. Zanimljivo je da ga je kupila upravo Crvena zvezda, kako bi se našao u klupskom muzeju.

"Mnogo mi je drago što se ovaj dres vraća kući, na 'Marakanu'. Spletom okolnosti klub ga do sada nije imao, ali i to je ispravljeno. Veliku zahvalnost dugujemo Jovanu Simiću i novobeogradskim navijačima koji su dres doneli na aukciju. Znamo da je on bio simbol njihovog bloka, ali sada će, zajedno sa ostalima iz čuvene Zvezdine generacije, svi moći da ga vide u muzeju na našem stadionu", zadovoljan je bio direktor marketinga Crvene zvezde, Goran Broćić, posle aukcije.

Inače, ovaj dres je odmah po završetku čuvene utakmice, direktno sa Darka Pančeva, završio kod jednog navijača Crvene zvezde, koji je sada rešio da ga ustupi u humanitarne svrhe.

Na aukciji je prodat i dres sa potpisom NBA košarkaša Nikole Vučevića, crni pojas karatistkinje Tanje Petrović, oprema olimpijske šampionke u tekvondou Milice Mandić...

Evo i dresa Darka Pančeva koji će se ubuduće nalaziti u muzeju na stadionu Rajko Mitić:

Izvor: MONDO




Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC