• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Luković: Otrežnjenje!

Autor mondo.rs

"Možda nam je ovo bilo potrebno, kao neko otrežnjenje, jer smo se možda malo uspavali. Pametni smo momci, ubeđen sam da ćemo izvući pouke", kaže kapiten Crvene zvezde posle 1:5 protiv Borca.

 Crvena zvezda- Borac 1:5, Aleksandar Luković  izjava Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Dan posle jednog od najvećih poraza u klupskoj istoriji, fudbaleri Crvene zvezde odradili su trening iza zatvorenih vrata, što je i postala praksa od dolaska Miodraga Božovića, a jedini dostupan za razgovor sa novinarima bio je kapiten Aleksandar Luković.

Iskusni štoper preuzeo je na sebe odgovornost za ubedljivih 1:5 protiv Borca iz Čačka u osmini finala Kupa Srbije.

"Izgubili smo 1:5 kod kuće i nema opravdanja za to. Već sam rekao saigračima da, kao najiskusniji i kapiten, preuzimam odgovornost na sebe. Odigrao sam ispod svakog nivoa", priznao je Luković i dodao.

"Smatram da ne bi trebalo kriviti mlade igrače, jer ovo je jedna utakmica i ne bi trebalo da ona promeni sve ovo što smo uradili u prethodnom periodu".

A, imali su crveno-beli do srede uveče 16 uzastopnih pobeda iza sebe.

"Poraz je morao da dođe, ali nije morao da bude ovako ubedljiv. Možda nam je ovo bilo potrebno, kao neko otrežnjenje, jer smo se možda malo uspavali pobedničkom serijom. Pametni smo momci, ubeđen sam da ćemo biti jači", uveren je Luković.

Prilika za popravni sledi već u nedelju, na Banovom brdu u derbiju sa Čukaričkim.

"Dobra stvar je što nam brzo dolazi ta utakmica i već smo počeli da razmišljamo o njoj. Siguran sam da ćemo izvući pouke i odigrati dobro".

Luković smatra da su Čačani potpuno zasluženo došli do ubedljive pobede, ali se nada da je to bio samo jedan loš dan crveno-belih.

"Ne bi trebalo donositi zaključke na osnovu jedne utakmice. Bio je ovo loš dan. Žao mi je što smo ostali bez prilike da osvojimo trofej u Kupu, ali ponavljam, treba izvući pouke i izaći iz jači iz ovoga. Sve je to fudbal".

Kapiten crveno-belih istakao je i da ekipa mora da zadrži pozitivnu atmosferu u svlačionici.

Na pitanje šta je trener Miodrag Božović rekao igračima, odgovorio je:

"Bio je pozitivan, kao i svi. Tako i treba da bude. Porazi su sastavni deo sporta".

Za kraj, Luković se osvrnuo na odsustvo dvojice važnih igrača, Aleksandra Kataija i Marka Grujića i ocenio da crveno-beli nisu potcenili rivala kojeg su nedavno u prvenstvenom duelu pobedili 4:2.

"Oni su jako bitni igrači za nas i to se videlo do sada, ali ne treba tražiti alibi u njihovom odsustvu. Borac je iskoristio to što smo se zaleteli. Nismo ih potcenili, to je ekipa koja je treća na tabeli. Igraju dobru celu sezonu", konstatovao je Zvezdin defanzivac.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC