• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Braća Srnić - prvi put na različitim stranama

Autor mondo.rs

Dragoljub i Slavoljub Srnić prvi put će u nedelju igrati jedan protiv drugog u takmičarskoj utakmici. Evo šta kažu o tome.

 Srnići prvi put jedan protiv drugog Izvor: MN PRESS

"Nikad nismo igrali jedan protiv drugog u nekoj prvenstvenoj ili drugoj zvaničnoj utakmici. Samo na treninzima, i kad smo bili klinci, na malom fudbalu", uglas kažu braća blizanci Dragoljub i Slavoljub Srnić pred derbi utakmicu 20. kola Superlige Srbije, Čukarički - Crvena zvezda u nedelju (16 časova, prenos Arena sport 3).

Prvi put će ova dva momka igrati jedan protiv drugog - jedan za Čukarički, drugi za Crvenu zvezdu. Slavoljub i Dragoljub su ponikli u Zvezdi, ali u tom klubu svojevremeno nisu u njima videli perspektivu. Obojica su se obreli u Čukaričkom. Ali, ovog leta, Zvezda je vratila jednog od njih - Slavoljuba. Dragoljub je ostao u Čukaričkom.

U paralelnom intervjuu za SportNetwork, obojica tvrde da će "emocije ostaviti po strani", ali isto tako obojica priželjkuju pobedu svog tima.

Mada, Dragoljub bi bio zadovoljan i bodom.

"Da ne bude ljutnje", kaže kroz osmeh fudbaler Čukaričkog i nastavlja: "Možda bi remi bio i najbolji, njima ne treba, imaju mnogo više bodova od ostalih, pa im jedan nerešen rezultat ne bi škodio".

I Slavoljub, poput Dragoljuba, kaže da će emocije ostaviti kod kuće i da će učiniti sve da pomogne Zvezdi da ostvari 17. uzastopnu pobedu u prvenstvu.

Braća Srnić kažu da su oduvek maštali da igraju zajedno u Zvezdi i da im je ovo nova situacija, ali da im je sad drago što će prvi put odmeriti snage.

Izvor: MN PRESS



Bilo im je postavljeno i pitanje o manama onog drugog brata.

Dragoljub: "Otkako je prešao u Zvezdu nije u takvoj formi kao u Čukaričkom. ali, očekujem da odigra motivisano. Ne bih voleo da nam da gol".

Slavoljub: "Ne smem o njegovim slabostima, naljutiće se. Možda ću saigračima da otkrijem pred utakmicu... Nas dvojica se malo 'peckamo', a Draža preti. Rekao sam mu da ćemo da pričamo posle utakmice".

A roditelji, šta im kažu:

"Pitaju nas isto - kako ćete jedan protiv drugog?".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC