• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Božović: Zašto nisam hteo da izađem? Iz revolta!

Autor mondo.rs

Nakon što je završio verbalni obračun sa novinarima, Božović je ponudio objašnjenje zbog čega je utakmica osmine finala Kupa zbog njega bila prekinuta četiri-pet minuta.

 Miodrag Božović o isključenju protiv Borca Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Kada se neprijatna tišina donekle slegla, posle rasprave između trenera Crvene zvezde Miodraga Božovića i novinara koja je završena uvredama, razgovor na burnoj konferenciji za medije u Ljutice Bogdana je nastavljen.

Božović je bio upitan... Zašto vam je trebalo četiri-pet minuta da izađete s terena kada ste isključeni protiv Borca?

"Prvo, nisam dobio priliku da čestitam Borcu i to ovim putem činim, iskrene čestitke za zasluženu pobedu. Mogu da kažem da smo dobro prošli, kad se pogleda sve mogli smo da izgubimo mnogo većim rezultatom. To se, srećom, nije desilo..."

Ali...

"Morao sam da reagujem, jer smo prvi gol primili iz očiglednog ofsajda, nije sviran penal nad Srnićem i oprošten je crveni karton igraču Borca u prvom poluvremenu. Sve sudije koje dolaze nama da sude, dozvoljavaju vrlo grubu igru protiv naših igrača. Borac je napravio 30 faulova, moji igrači pet, a sudija je to tako lepo rasporedio da je uvek različiti igrači Borca dobijaju žute kartone".

"Dozvolio je grubu igru, nisam hteo da izađem jer je to bio jedini način da protestujem", objasnio je Božović svoje drugo isključenje ove sezone.

Prethodni put, Božović je zbog takođe žestokog protesta kod sudija isključen na poluvremenu utakmice 1. kola Superlige, između OFK Beograda i Crvene zvezde na Vračaru. Bilo je 2:0 za OFK tada, završeno je bez Božovićevog prisutva 2:6.

Utakmicu osmine finala Kupa Srbije, Crvena zvezda - Borac 1:5, sudio je najbolji srpski arbitar Milorad Mažić. Božović je isključen kod četvrtog gola gostiju.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC