• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Terzić potvrdio: Grujić ide iz Zvezde?

Autor mondo.rs

U intervjuu za Večernje novosti, direktor crveno-belih nagovestio epilog pregovora sa Liverpulom, Interom i ostalim stranim klubovima.

 Zvezdan-Terzic-potvrdio-da-Marko-Grujic-ide-iz-Zvezde Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS



"Do Nove godine, (Zvezdi je potrebno) 5 miliona evra da bi nastavila da živi i da ostvaruje zacrtane ciljeve. A to su očuvanje ovog tima, pojačanog sa bar 2-3 igrača u januaru, osvajanje šampionske titule i priprema za kvalifikacije za evropsku elitu"
, rekao je direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić u razgovoru za "Večernje novosti".

Te reči lako navode na zaključak da će klub ove zime definitivno prodati Marka Grujića, za novac koji se kreće oko navedene cifre.

 "Mnogo je zainteresovanih i svima je rečeno da on pre kraja avgusta ne može da ide iz Zvezde. Ja bih najviše voleo da Marko ostane i narednih pet godina, ali je situacija u klubu i srpskoj privredi takva da je odlazak takvog bisera neminovnost".

"Zvezdi je potreban novac da bi živela i mora da prodaje igrače, ali sigurno ne pre kraja kvalifikacija za Ligu šampiona. Nama je ona fokus, jer to takmičenje donosi 15 miliona evra direktnih prihoda i još 15 miliona indirektnih. Ili bar Liga Evrope
".

Izdanak Zvezdine omladinske škole i jedan od osvajača svetske titule u U-20 uzrastu ove sezone igra sjajno i jedan je od najzaslužnijih za ubedljivo vođstvo crveno-belih na tabeli. Bodovna razlika u odnosu na rivale omogućuje rukovodstvu i razmišljanje o evropskim kvalifikacijama sledećeg leta.

Problem Zvezde je poznat - kako preživeti do kvalifikacija?

"Zato postoji mogućnost da se sa nekim klubom dogovorimo sada i da sada dobijemo potreban novac, a da Grujić ide tek krajem avgusta. Zvezdi je potrebnije sada pet miliona evra, nego osam u avgustu sledeće godine. A na proleće nema međunarodnih utakmica koje mogu da podignu tržišnu cenu igrača. Ne smem ni da pomislim, ne daj bože, da se igrač povredi na proleće", dodao je Terzić u razgovoru za Večernje novosti.

Dakle, još jasnije je nagovešteno da bi Grujić mogao da u subotu, protiv Radnika, odigra poslednji meč za Zvezdu ili bar poslednji meč u crveno-belom kao formalno igrač kluba u kojem je ponikao.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC