• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Sad svi žele Čelsi. A Čelsi? On želi pehar"

Autor mondo.rs

Šampion Engleske izborio plasman u osminu finala Lige šampiona, a Žozeu Murinju "stabilnija" klupa. Sad kaže da bi iz senke mogli i do trofeja

Iako su mnogi sumnjali da bi čelsi mogao da prođe u osminu finala Lige šampiona, budući da u Premijer ligi ostvaruje loše rezultate, tim Žozea Murinja slavio je u poslednjem meču grupe G protiv Porta (2:0) i kao prvoplasirani tim obezbedio prolaz dalje.

Menadžer Čelsija, koji je zahvaljujući uspehu na evrospkoj sceni verovatno i sebi sačuvao poziciju, ističe da sada svi klubovi žele njegov tim za rivala u osmini finala Lige šampiona.

"Svi drugoplasirani timovi će želeti da igraju protiv nas ili Zenita iz Sankt Peterburga. Niko ne želi Barselonu, niko ne želi da igra protiv Real Madrida, niko ne želi Atletiko, niti Bajern iz Minhena", rekao je Murinjo.

Čelsi ove sezone ne postiže očekivane rezultate, u prvih 15 utakmica u Premijer ligi pretrpeo je osam poraza i zauzima 14. mesto na tabeli. Ipak, Murinjo ne gubi nadu da njegov tim može da poremeti favorite u Ligi šampiona.

"Ovaj tim sigurno nije favorit za osvajanje Lige šampiona, jer su tu zaista najbolji klubovi Evrope. Ipak, kada sam osvajao trofeje sa Portom i Interom, takođe nismo bili favoriti, a kada sam kao favorit jurio titulu sa Realom, pa i sa Čelsijem, nisam uspeo. Videćemo, nikad se ne zna...", istakao je Portugalac koji je kao trener osvajao "ušati" pehar 2004. i 2010. godine.

Protiv koga će Čelsi igrati biće poznato u ponedeljak u podne, kada će u Nionu biti obavljen žreb. Da li će dobiti PSŽ, PSV Ajndhoven, Benfiku, Juventus, Romu ili Gent?

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC