• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo imenovao igrače koji su ga razočarali

Autor mondo.rs

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo mnogo puta je od početka sezone prećutao imena igrača čijom formom nije zadovoljan, ali je pred meč sa Lesterom to konačno otkrio.

Šampion Premijer lige igra loše više nije nikakva nova vest. To je stanje u kome je Čelsi još od avgusta, a od tada nisu uspeli da poprave igru i formu pojedinih igrača, pa je to jedan od razloga zašto su "plavci" tako nisko plasirani.

Čak osam poraza u prvenstvu i nekoliko oborenih negativnih rekorda ne idu u prilog ni Žozeu Murinju koga je čitavu karijeru pratila titula pobednika i čoveka koji je uvek u samom vrhu. Bilo je jasno i navijačima Čelsija da ne funkcioniše sve kako treba, ali je Murinjo uporno branio svoje igrače.

Potpuno razumljivo.

Ali pošto i nekoliko meseci posle prvih kritika ti igrači nisu zaigrali ništa bolje, progovorio je i "gospodin Specijalni".Čak četvorica igrača prema mišljenju Žozea Murinja ne igraju ni blizu onoga nivoa na kome su igrali prošle sezone, a baš zbog njihovih sjajnih partija Čelsi je bio suveren u Premijer ligi.

“Ako gledamo igrača po igrača onda može da se kaže da su prošle sezone Branislav Ivanović, Gari Kejhil, Džon Teri i Sesk Fabregas igrali fantastično. Ove sezone ne može da se kaže da igraju tako", kazao je Murinjo i pohvalio je rezultate Lestera sa kojim se Čelsi sastaje u ponedeljak.

Zanimljivo je da Murinjo nije spomenuo svoju prvu zvezdu Edena Azara koji je najčešće kritikovan igrač Čelsija ove sezone. Prethodne sezone najbolji igrač Premijer lige je daleko od prave forme, a gol nije postigao preko 2000 minuta.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC