• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grof: Više ništa ne zavisi od igrača

Autor mondo.rs

Trener Crvene zvezde zatražio "dva-tri pojačanja" i ostanak nosilaca igre, kako bi ekipa mogla da juriša na veće ciljeve.

 Božović: Pojačanja ako Zvezda želi nešto ozbiljnije Izvor: MN PRESS

Igrači su rekli svoje 18. uzastopnom pobedom u domaćem prvenstvu i postavljanjem novog klupskog rekorda, sada je na potezu uprava!

To je na konferenciji za novinare, nakon 5:0 u susretu sa Radnikom iz Surdulice, poručio Miodrag Božović, koji veruje da njegov tim može da igra još bolje.

"Čestitam igračima, jer su oni najzaslužniji za ovo što se desilo. Svi bi trebalo da budemo zadovoljni, pogotovo kada se setimo one utakmice protiv Radničkog u trećem kolu. To su dva potpuno različita sveta. Zvezda može bolje, kada se prođu pripreme i stignu još dva-tri pojačanja, jer nam to treba ako želimo ozbiljnije".

Crveno-beli imaju 59 od moguća 63 boda, a drugoplasirani Borac zaostaje 22 boda.

"Ova ekipa je pokazala da zaslužuje da bude šampion Srbije i sada smo vrlo blizu toga. Više ništa ne zavisi od igrača, već da klub smogne snage. Nadam se da ćemo u tome uspeti, pojačati se, nastaviti da pobeđujemo i posle toga nešto uraditi u Evropi", rekao je Božović.

On je istakao da postoji bojazan da će u zimskom prelaznom roku ostati bez značajnih igrača, ukoliko se u klubu ne popravi finansijska situacija.

"Ukoliko klub ne odreaguje, moguće je da ostanemo bez igrača koji mnogo znače i onda ćemo morati da pevamo drugu pesmu... Sada pevamo o Evropi, a onda ćemo pevati sa Zvezdinom decom".

Božović je odgovorio da mu još nije stigao dopis o suspenziji, ali da verovatno neće voditi ekipu protiv Javora u sredu, čime će se završiti jesenji deo sezone.

"Možda je tako i bolje, možda će igrači biti dodatno motivisani. Šta ja mogu, šta ću im ja, da skačem i da mašem rukama sa klupe?!"

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC