• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gvardiola: Nismo igrali sa boljim od Ingolštata!

Autor mondo.rs

Bajern se ove sezone sastajao sa Dortmundom, Šalkeom i Volfsburgom, gubio od Arsenala i Menhengladbaha, ali je Ingolštat najbolji tim sa kojim su igrali. Bar tako kaže Pep Gvardiola.

Mučio se dugo Bajern protiv Ingolštata ove subote, ali je ipak bavarski klub uspeo da postigne dva pogotka i tako, samo naizgled, rutinski slavio protiv "dojučerašnjeg" člana drugoligaškog takmičenja Nemačke - popularne "Cvajte".

Kažemo "naizgled" pošto je Pep Gvardiola bio oduševljen igrom svog protivnika, da je dobar deo konferencije za medije posvetio pohvalama na račun njihovog trenera Ralfa Hasenhatla.

"Čestitam svojim igračima na pobedi, ali i Ralfu i Ingolštatu na hrabroj igri", počeo je Gvardiola priču sa medijima, a onda rekao nešto vrlo interesantno:

"Ingolštat je najbolji tim sa kojim smo igrali ove sezone."

Ovakve reči iznenađuju i jer je Ingolštat tek 11. tim Bundes lige, a jedina dva poraza ove sezone Bajern je beležio protiv Arsenala u Londonu (1:0), a onda i u prethodnom kolu prvenstva kada ih je Menhengladbah praktično razbio (3:1).

Treba dodati da je Bajern igrao i protiv Dortmunda, Šalkea i Volfsburga ove sezone, ali prema rečima Pepa Gvardiole – Ingolštat je taj koji ih je najviše namučio.

"Posle mnogo vremena imali smo problema u postavci igre koja se ipak popravila ulaskom Alkantare, pa je na kraju kvalitet presudio. Stavili su nas pod veliki pritisak od samog početka. Nismo imali energije, pa zato iz ovoga moramo da učimo. U utakmicu uvek moramo da ulazimo sa odlučnošću i sa mnogo energije. Imali smo veliki broj povreda pred meč i nismo mogli da rotiramo kako smo htel.", kazao je Pep Gvardiola.

Viđen je i vrlo zanimljiv detalj u toku utakmice kada je Gvardiola Filipu Lamu dao papirić sa instrukcijama, a baš posle toga je Bajern postigao dva gola.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC