• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Drulović: Penal je ostavio traga na ekipu...

Autor mondo.rs

"Pokazali smo karakter jer smo se vratili posle 0:2, došli do izjednačenja, imali smo i prilike, ali ipak nismo uspeli da preokrenemo", kazao je Drulović posle utakmice za Arenu Sport.

 Drulović: Penal je ostavio traga na ekipu... Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Poraz od Augzburga u četvrtak je ostavio traga na ekipu Partizana koja nije stigla da se oporavi od eliminacije iz Lige Evrope, pa su na Banjici protiv Rada igrali 2:2 (1:0). Partizan je gubio i sa dva gola razlike, ali su kasni golovi Valerija Božinova doneli bod crno-belima...

Ljubinko Drulović je malo promešao sastav pred meč sa Radom, ali je njegova ekipa ponovo igrala vrlo loše, a i u ovom meču je promašila penal. Ovoga puta je golman Budaković odbranio pokušaj Saše Ilića...

"Imali smo taj penal na početku utakmice i nismo ga iskoristili. To je definitivno ostavilo traga na ekipu. Nije bilo lako da se oporavimo, ali pokazali smo karakter jer smo se vratili posle 0:2, došli do izjednačenja, imali smo i prilike, ali ipak nismo uspeli da preokrenemo. Rad se sjajno borio, učinili smo sve da pobedimo, ali nismo uspeli...", kazao je Ljubinko Drulović posle utakmice za Arenu Sport.

Sa druge strane trenera Rada Milan Milanović i zadovoljan je, ali i nije zadovoljan konačnim rezultatom.

"Imam pomešana osećanja. Vodili smo 2:0, a igrali smo dobro sedamdeset minuta. Šteta. Na početku smo imali sreće, ali i umeće golmana Budakovića da odbrani penal, ali drugo poluvreme smo odigrali dobro taktički, nismo dozvolili Partizanu da se razigra. Nisam zadovoljan što smo primili dva gola, ne znam da li mogu da krivim samo moje igrače... Ali čestitam im na ponašanju i želji da pobede u ovoj utakmici", kazao je strateg Rada.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC