• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi poraz Real Madrida!

Autor mondo.rs

Kraljevski klub nastavlja da se "raspada" u Primeri.

Onih 8:0 u mreži Malmea u Ligi šampiona nisu uspeli da prikriju krizu u kojoj se nalazi Real Madrid trenera Rafaela Beniteza.

Probleme je ogolio Viljareal na "El Madrigalu", u poslednjem meču 15. kola Primere:

Viljareal – Real Madrid 1:0 (1:0), tako da su Madriđani ostali sa samo jednom pobedom na poslednja četiri gostovanja "Žutoj podmornici", koja ih je ovog puta koštala pada na pet bodova zaostatka za liderima Barselonom i Atletiko Madridom.

Real Madrid je igrao u sastavu: Navas – Danilo, Pepe, Ramos, Marselo – Kasemiro, Modrić, Rodrigez – Bejl, Ronaldo, Benzema.

Viljareal je poveo preko Roberta Soldada u prvom poluvremenu, nakon što je Luka Modrić izgubio loptu na delu terena odakle dobre ekipe takve kikseve surovo kažnjavaju – Sedrik Bakambu je proigrao Roberta Soldada i Hesus Navas nije mogao tu ništa – 1:0.



Svi neuspesi Reala u Primeri:

Sporting Hihon 0:0

Malaga 0:0

Atletiko Madrid 1:1

Sevilja 3:2

Barselona 0:4

Viljareal 1:0

Marselinjov tim imao je i stativu u prvom poluvremenu, apsolutno je nadigran Benitezov sastav, koji se posle pauze i odmora malo trgao, priredio žestoku ofanzivu prema golu Alfonsa Areole, ali ni francuski golman, ni solidna odbrana Viljareala nisu poklekli.

Kako se meč bližio kraju tako je Kristijano Ronaldo bivao sve nervozniji, Garet Bejl sve nevidljiviji, a Karim Benzema sve dekoncentrisaniji, pa su i šanse za goste jenjavale sve do poslednjeg zvižduka koji je označio treći poraz slavnog kluba u poslednjih pet kola Primere, uz još tri remija iz septembarsko-oktobarskih dana.


Od vezanih poraza upisanih početkom novembra i sredinom, od Sevilje (3:2) i Barselone (0:4), Real je vezao pet pobeda u tri takmičenja (računajući i spornu nad Kadizom u Kupu kralja), ali se danas ponovo dočekao na zadnjicu.


Ono što možda može da uteši Beniteza, dok će ponovo čitati vesti o otkazu koji mu se sprema, jeste raspored u narednom periodu. Naredne četiri od pet utakmica u Primeri, Real igra na svom stadionu, a protivnici su Rajo Valjekano, Real Sosijedad, Deportivo La Korunja i Sporting Hihon. Na polovini ovog niza je i gostovanje Valensiji na "Mestalji".

Sa Benitezom ili ne?

Videćemo...

Pročitajte sve rezultate, strelce i tabelu posle 15. kola Primere.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC