• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lesterova čarolija traje!

Autor mondo.rs

Tandem Mahrez - Vardi vratio "lisice" na čelo tabele Premijer lige, dok je Čelsi samo bod iznad zone ispadanja.

Kako je pre nekoliko dana rekao Žoze Murinjo, biti prvi na tabeli u septembru nije posebno dostignuće, ali ako ste prvi u decembru, onda svakako da možete do titule.

Ma koliko zvučalo neverovatno, posebno s obzirom na medijsko omalovažavanje Klaudija Ranijerija pred početak sezone, Premijer liga 2015/16 bliži se sredini takmičenja, a Lester uspeva da se zadrži na vrhu.

Mančester siti u subotu je preuzeo prvo mesto pobedom nad Svonsijem, zatim je "žutu majicu" preuzeo Arsenal, savladavši Aston Vilu, ali Lester je u ponedeljak uveče odgovorio rušenjem branioca titule, Čelsija - 2:1 (1:0)!

Rijad Mahrez u 34. minutu je asistirao Džejmiju Vardiju za njegov 15. ligaški pogodak ove jeseni i vođstvo od 1:0, a sam Mahrez povisio je na 2:0 u 48. minutu. Način na koji je Alžirac "na petoparcu" nadigrao Sezara Aspilikuetu i potom plasirao loptu van domašaja Tiba Kurtoe, zaslužuje apsolutno divljenje!

Nemajući izbora, Žoze Murinjo bacio je potom sve karte na napad, a najbolje šanse da se Čelsi vrati u život propale su između 60. i 63. minuta.

Simpson je izblokirao pokušaj Oskara sa pet metara, Šmajhel bio uspešniji od Dijega Koste u duelu "1 na 1", dok je Branislav Ivanović neobjašnjivo loše reagovao kada mu je lopta posle kornera pala na nogu dva metra od "druge" stative.

Pogodak Loika Remija na centaršut Oskara u 77. minutu ispostavio se počasnim, pošto "plavci" uprkos igri sa trojicom napadača nisu do kraja meča stvorili nijednu stoprocentnu priliku.

Čelsi će probati da se konsoliduje kroz mečeve protiv Sanderlenda i Votforda na Stamford Bridžu, pre gostovanja na Old Trafordu 28. decembra, dok će se Lester do kraja godine naći na tri velika ispita.

Lider ima na rasporedu vezana gostovanja na Mersisajdu, Evertonu pa Liverpulu, pa 29. decembra okršaj sa Mančester sitijem na svom stadionu...

Jedva čekamo!

TABELA: Lester 35, Arsenal 33, Mančester s. 32, Mančester j. 29, Totenhem 26, Kristal Palas 26, Votford 25, Vest Hem 24, Liverpul 24, Everton 23, Stouk 23, Sautempton 21, Vest Bromvič 20, Bornmaut 16, Njukasl 16, Čelsi 15, Svonsi 14, Norič 14, Sanderlend 12, Aston Vila 6.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC