• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo: Sada ciljamo Top 6

Autor mondo.rs

Menadžer Čelsija objasnio je novinarima da zona ispadanja i borba za opstanak nisu isto.

Žoze Murinjo rekao je uoči gostovanja Lesteru da Čelsi više ne može da odbrani titulu prvaka, ali da zbog kikseva ostalih timova postoji šansa da se plasira među prve četiri ekipe i tako nastavi niz od 13 učešća u grupnoj fazi Lige šampiona.

Međutim, poraz od Lestera (2:1), koji i posle 16. kola vodi na tabeli Premijer lige, primorao je Portugalca da smanji ambicije.

"Borba za četvrto mesto je za nas završena, ali s obzirom na to da svi gube planirane bodove, mislim da još imamo šanse za plasman u Top 6".

Mančester junajted, koji je trenutno četvrti, sakupio je 14 bodova više od Čelsija, dok Norič, kao prvi tim u zoni ispadanja, ima samo bod manje.

"Stidim se naše pozicije na tabeli, ali ne prihvatam mišljenje da smo u borbi za opstanak. Jesmo blizu zone ispadanja, ali o ugroženosti može da se priča ako tu provedemo tri ili četiri meseca. Ne mislim da hoćemo".

Upitan za njegov status u Čelsiju, odgovorio je da nema promena u odnosu na neke prethodne poraze.

"Jedino mogu da kažem da želim da nastavim sa radom. Ne sumnjam u sebe i ne plašim se izazova, a ova situacija jeste zaista veliki izazov. Nadam se da i gospodin Abramovič i uprava kluba takođe žele da ostanem".

Čelsiju slede dve utakmice na Stamford Bridžu, protiv Sanderlenda i Votforda, koje predstavljaju dobru priliku za beg iz "donjeg doma". Međutim, tako se mislilo i pred meč protiv Bornmauta, pa se završilo loše (0:1)...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC