• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Inter pazario na "Bombonjeri", stiže novi špic!

Autor mondo.rs

Golgeter Boke Juniors novi je fudbaler "nerazura". Prvak Argentine za godinu i po dana dobio 21 gol i 11 asistencija od njega, a onda zaradio 14 miliona evra.


Strelac 21 gola, uz 11 asistencija tokom pohoda Boke Juniors do titule prvaka Argentine, 22-godišnji napadač Žonatan Kaljeri, nastaviće karijeru u Interu!

Doduše, ne odmah...

Portal "Who Scored" navodi da je Inter postigao dogovor sa Bokom o transferu talentovanog centarfora, "tik" pre nego što je stigla ponuda Arsenala i da će posle uplate 14 miliona evra ovaj potencijalni reprezentativac Argentine biti prosleđen Bolonji na pozajmicu.



Kaljeri je, navodno, Interov "backup" za slučaj da takođe argentinski napadač, traženi Mauri Ikardi, ove zime ili narednog leta napusti "Đuzepe Meacu", a podsećamo da trener Roberto Manćini na raspolaganju ima i dvojicu pozajmljenih igrača, Stevana Jovetića iz Mančester sitija i Adema Ljajića iz Rome.

Rodrigo Palasio već neko vreme nije u prvom planu, a i stigle su ga godine, pa je ova kupovina "nerazura", uprkos tome što je klub pod prismotrom UEFA zbog kršenja finansijskog fer-pleja, razumljiva i opravdana. Videćemo i da li će Kaljeri opravdati očekivanja.

Žonatan Kaljeri, Boka Juniors.
Izvor: YouTube


Inter i Kaljeri bi tek trebalo da se upoznaju i shvate da li su jedno za drugo, ali ono o čemu nema dileme jeste zadovoljstvo na "Bombonjeri". Naime, Boka je u julu 2014. godine za oko 180.000 evra dovela Kaljerija iz Ol Bojsa, njegovim golovima osvojila titulu i na kraju zaradila 14 miliona evra.

Ako se Kaljeri u crno-plavom dresu bude snašao kao neki njegovi slavni zemljaci, poput Havijera Zanetija, Dijega Milita, Estebana Kambijasa, Ernana Krespa, Hulija Rikarda Kruza, Valtera Samuela i Nikolasa Burdisa, "Curva Nord" dobiće novog ljubimca.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC