• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dve "bombe" na pomolu: Vanredno u Realu i Čelsiju!

Autor mondo.rs

Tenzija u Madridu i Londonu ukazuje na jedno - spremaju se velike promene.

Zinedin Zidan i Žoze Murinjo, nekadašnji saradnici sa klupe Reala, ove srede su u centru pažnje.

Slika francuske legende, aktuelnog šefa struke Kastilje - drugog tima "kraljevskog kluba", osvanula je na naslovnim stranama vodećih španskih medija.

"SPREMAN!", kratka je poruka "Marke", sa više nego jasnom aluzijom da je došlo vreme da Francuz sedne na klupu najvećeg kluba na svetu. Dugo je odbijao takvu pomisao, isticao da još nije spreman, ali čini se da je blizu čas njegovog povratka na Bernabeu.

Real Rafaela Beniteza igra katastrofalno, obrukan je u "El Klasiku" i ne podseća na tim koji je prošle godine u ovo vreme nanizao 22 pobede! Španski trener izgubio je i poverenje najvažnijiih igrača u svlačionici, a nastup u porazu od Viljareala bio je prava slika posrnulog giganta.

"Zidan je spreman da preuzme veliki izazov vođenja Reala, iako navodno nije oduševljen mogućnošću da sedne na klupu usred sezone", piše Marka.

S obzirom na to da je bio jedan od najvećih igrača u istoriji fudbala, jasno je da će se i od trenera Zidana očekivati čarolije kakve je izvodio kao igrač. Međutim, ipak još nije potpuno izvesno da će (ove zime) dobiti šansu, jer je njegov konkurent spreman za borbu.

"Benitez ne planira da 'baci peškir' i unapred se preda. On podstiče ekipu da pokaže borbeni karakter i da se uspravi u teškom trenutku", piše isti izvor, dok je unapređenje Zizua najavljeno i u njegovoj zemlji.

Tiražni "Lekip" piše da je "Real dao glas Zidanu i da će otpustiti Beniteza posle narednog kiksa". Čini se da se neće čekati dugo.

Dok se u Španiji i Francuskoj bave Zidanom, u Čelsiju se vanredno sastanči.

Gazda kluba Roman Abramovič očigledno više ne moge da gleda neprepoznatljivo lošu igru šampiona Premijer lige, pa je za sredu ujutro zakazao hitan sastanak rukovodstva kluba, na kojem je okupio predsednika Brusa Baka, direktorku Marinu Granovskaju, direktora Eugena Tenenbauma i tehničkog direktora Mičela Emenala.

Tema skupa je samo jedna - status Žozea Murinja.

Portugalac očigledno ne zna kako da trgne tim posle katastrofalno lošeg starta sezone, nezapamćenog u ovom veku i pre dolaska Abramoviča na čelo kluba.

"Plavci" trenutno zauzimaju 16. mesto na tabeli Premijer lige, sa samo 15 osvojenih bodova u prvih 15 kola. Bod ih deli od zone ispadanja!

"Gazda Čelsija nije se do sada ustezao od otpuštanja menadžera, a čini se da je odlučan i da se reši trenera koji mu je pre samo nekoliko meseci doneo titulu Premijer lige", pišu engleski mediji, a i Bi-Bi-Si je potvrdio da je sastanak održan i da Čelsi ozbiljno razmatra opcije.

Ko bi ovakav epilog mogao da uopšte pretpostavi prošlog leta, kada je "Specijalni" potpisao novi ugovor sa Čelsijem i postao najplaćeniji menadžer Premijer lige, sa platom između 8 i 13 miliona funti godišnje.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC