• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Drulović: Kvalitetno, zasluženo!

Autor mondo.rs

Trener Partizana Ljubinko Drulović izrazio zadovoljstvo pobedom na kraju jesenjeg dela sezone. Trener Borca Kosanović: "Borac će na proleće biti u prve četiri ekipe, sigurno". Drulović i o novinarima.

 Partizan - Borac, izjave Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS



Partizan je pobedio u prvenstvu na svom terenu i potvrdio je tradiciju na ne gubi kad igra kao domaćin bez publike.

Od četvrtka do 14. januara, fudbaleri Partizana idu na odmor. Posle svega šta su prevalili preko glave, a pogotovo ono što su propustili, "hlađenje" glava i nogu će im i te kako biti potrebno. Ali, pitanje je koga ćemo na proleće gledati iz ekipe koja će ostati upamćena da joj je nedostajalo samo malo do nokaut faze Lige Evrope, ali i koja je polusezonu završila sa neverovatnih 26 bodova zaostatka za Crvenom zvezdom!

 Posle eliminacije od Augzburga, Drulović je dobio zadatak od svog šefa, sportskog direktora i nekadašnjeg sagrača Ivice Ilieva da poslednje dve utakmice u polusezoni dobije. Protiv Rada je bilo 2:2, a večeras protiv Borca pobeda od 2:1, iako je ekipa iz Čačka vodila 1:0.

"Opet specifična utakmica, jer smo opet morali da pravimo prinudne izmene zbog povreda... U svakom slučaju, zaslužena pobeda, bili smo dosta kvalitetni, stvorili smo i promašili smo mnogo šansi, opet je to moglo da nam se obije o glavu, da budemo kažnjeni. Kontrolisali smo igru protiv Borca, koji nam je iz jedine akcije u prvom poluvremenu dao gol", sumirao je utakmicu Drulović u izjavi za TV Arena sport.

Posle meča, na brifingu, potkačio je i novinare. Nije mu se dopalo to što smo ga posle Augzburga kritikovali.

"U Srbiji se živi od skandala. Neki novinari su me proglasili kukavicom, a ja nisam takav. Imam svoje lice i svoj obraz. I neka onima kojima su ovo pisali neka služi na čast što su tako kaljali moje ime i ličnost. Nisam kukavica, ali niste svi takvi, ima i vas korektnih", reči su Drulovića.

Njegov kolega Milorad Kosanović nije bio mnogo razočaran. Vajkao se zbog šanse Filipa Kneževića, igrača Partizana na pozajmici u Borcu, kod rezultata 1:1, kada je bio jedan na jedan sa golmanom Partizana Filipom Kljajićem.

"Došli smo ovde bez tri standardna igrača, pa sam morao da vadim još dvojicu zbog povreda. To je pola tima! Normalno je da smo pali u finišu, ali mogli smo i da dobijemo ovu utakmicu da je Knežević pogodio onu šansu kod 1:1. U svakom slučaju, dobra utakmica, oba tima su bila razigrana i rastrčana. Partizan je iskoristio svoje šanse, a mi smo zadržali poziciju u vrhu tabele", rekao je Kosanović i izneo prognozu:

"Borac će na proleće sigurno biti u prve tri, četiri ekipe. Imamo takav raspored da ne možemo tu prednost da izgubimo".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC