• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Božinov: Družim se sa Grujićem, želim mu sve naj!

Autor mondo.rs

Valeri Božinov dobio mnogo pohvala zbog zajedničke fotografije sa vezistom Crvene zvezde Markom Grujićem. Kaže da Grujić ima sve preduslove da napravi vrhunsku karijeru. O drugim, nefudbalskim stvarima... Pogledajte!


Valeri Božinov voli da koristi Instagram i često postavlja fotografije. Poslednja koju je postavio izazvala je mnogo komentara. Pozitivnih!

Postavio je zajedničku fotografiju sa vezistom Crvene zvezde Markom Grujićem, uz poruku da mu želi da bude "srpski Stiven Džerard", s obzirom na to da mediji pišu da će talentovani fudbaler nastaviti karijeru u Liverpulu.

U emisiji "Fudbalski pasijans" SOS Kanala, autora Nebojše Petrovića, Božinov je pričao o toj fotografiji, o druženju sa Grujićem i drugim nefudbalskim stvarima, u formi leksikona. Recimo, nevinost je izgubio sa 13 godina!

Rekao je i da želi da ostane u Partizanu, da mu se oduži i da pomogne da prevaziđe težak period.

"Mi smo rivali, i dok traje utakmica tih 90 minuta, mi smo protivnici na terenu, ali ima poštovanja. Ja igram za Partizan i hoću da pobedim, kao što i oni hoće nas da pobede. Među igračima Zvezde i Partizana ima normalnih odnosa. Ovom fotografijom hteo sam da pokažem da među nama nema nikakvih problema. Upoznao sam ga pre nekoliko meseci i sjajan je momak, družimo se. Bio sam i ja mlad igrač i znam kako mu je sad. Zato sam mu poželeo sve najbolje i daj bože da igra u nekom top klubu i da potvrdi kvalitet koji je već pokazao", izjavio je Božinov.

Božinov kaže da Grujić zaslužuje da napravi odličnu karijeru i da ima sve preduslove da to i ostvari.

"On stvarno može da bude srpski Džerard (ako ode u Liverpul)", veruje napadač Partizana.

Izvor: MN Press - montaža



U emisiji koja je zabavnog karaktera, Bugarin je rekao i da želi da ostane u Partizanu.

"Ja sam glavom u Partizanu i ne mislim da idem odavde. Vidi, sad je najlakše da se spakujem i da odem, najlakše je otići. Alim, ja to ne želim, želim da ostanem da preguramo ovaj period. Ako i Partizan želi da ja ostanem - daću sve do sebe da pomognem klubu, da osvojimo kup, da budem najbolji strelac prvenstva", kaže Božinov.

Jedna od tema razgovora bio je i seks. Evo, šta kaže Božinov.

"Prvi seks sam imao kada mi je bilo 13 godina. Da se ne lažemo, ja volim seks i ne mogu bez njega. Isto kao i fudbal. I fudbal i seks, mislim ja, ne mogu jedno bez drugog. Da li praktikujem seks pre utakmice? Da, bilo je i toga", odgovorio je Božinov uz osmeh.

Bugarski fudbaler je aktivan na društvenim mrežama, pogotovo na Instagramu, čak su mu pojedini navijači Partizana dali nadimak "Instagramov".

"To je normalno, ovo je 21. vek, svi su aktivni na društvenim mrežama", kaže on u svoju "odbranu".

Njegov selfi sa saigračem Ivanom Bandalovskim na klupi uoči prvenstvene utakmice sa Metalcem, koju je Partizan potom izgubio (0:1) izazvao je mnogo negativnih komentara, a njih dvojicu je klub kaznio.

Božinov kaže da to nikad njih dvojica ne bi uradili da nisu bili uvereni u pobedu.

"Nisam verovao da možemo da izgubimo od Metalca, zato smo i stavili tu fotografiju. Razumeo sam zbog čega je nastao problem... To više nikad nećemo da uradimo".

Pogledajte celu emisiju

Božinov
Izvor: Fudbalski pasijans - SOS Kanal

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC