• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan, Vojvodina i Ivanić - drugi čin?

Autor mondo.rs

Sportski direktor Partizana najavio veoma aktivan prelazni rok. Štampa najavljuje novi "napad" crno-belih na najboljeg igrača Vojvodine.

 Partizan, Vojvodina i Ivanić - drugi čin? Izvor: MN PRESS


Partizan letos nije uspeo da dovede Mirka Ivanića, iako je u Novi Sad poslao i vanredno visoku ponudu, od sedam cifara.

Po svemu sudeći, klub iz Humske neće se tako lako odreći "napada" na jednog od najboljih igrača lige, pa je opet spreman da sedne za sto sa čelnicima "lala".

"Šampion letos nije uspeo da postigne dogovor sa Novosađanima i angažuje perspektivnog vezistu, ove zime sve čini da ishod bude drugačiji... Partizan je ponovo započeo pregovore sa Vojvodinom, cena - milion evra!", otkrio je, između ostalog, "Sportski žurnal".

Istu informaciju objavile su i "Večernje novosti", uz logičnu konstataciju da je nejasno kako će sada navodnih milion evra biti dovoljno, kada je letos milion i po bilo malo. A, Ivanić je u tom trenutku ulazio u poslednju godinu ugovora, koji je ove jeseni produžio i dodatno ojačao poziciju svog kluba u pregovorima.

"Izvori bliski klubu tvrde da je Partizan ponovo u poteri za vezistom Vojvodine Mirkom Ivanićem, ali suma koja je u opticaju za obeštećenje deluje potpuno zbunjujuće, čak i neozbiljno. Navodno, Partizan planira da plati milion evra za slobodu Ivanića (ima novi ugovor do juna 2017), uz određene procente od naredne prodaje, a podsetimo da je letos na šest meseci pre isteka važećeg ugovora malo bilo i 1,5 miliona evra", otkrio je taj list.

U razgovoru za "Novosti", sportski direktor Partizana Ivica Iliev imao je poruku za sva nagađanja o željama crno-belih: "Samo pogađajte!".

Funkcioner crno-belih  tvrdi da je fokus na potpuno drugim igračima od onih čija se imena pojavljuju u medijima.

"Čitam izjave jednog golmana da očekuje narednih dana da priča sa mnom, a nisam nikada kontaktirao sa čovekom. Pojavljuju se razna imena, pritom niko od njih nije na spisku naših želja. Baš sam malopre u klubu komentarisao da prvi put u poslednjih nekoliko godina u javnost nije procurelo nijedno ime sa spiska želja, što je jako dobro za nas", rekao je Iliev.

Stav nekadašnjeg prvotimca, a sada direktora Partizana, ostaje jasan - nema konkretnih informacija o dolascima i odlascima sve do završetka tih transfera.

"Sve što mogu da kažem je da još nijednog igrača nismo završili, ni dogovorili, ni potpisali. Razgovori traju danonoćno, bukvalno glavu ne dižem, ali konkretnih dešavanja još nema. Kada ih bude, onda ću izaći u javnost sa konkretnim imenima. Do tada ostaju nagađanja, a ko zna, možda i bude neki pogodak. Kad se nabroji 50-60 imena, logično je da neko i bude sa mog spiska"

Ista je priča i kada govori o odlascima.

"Biće ih mnogo, to je sigurno. I dolazaka i odlazaka", dodao je Iliev, koji je ostao "zakopčan" i kada je u pitanju status Ljubinka Drulovića. "Na tom planu se još ništa ne dešava", poručio je direktor crno-belih.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC