• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vremena se menjaju, PSŽ ne želi Ronalda

Autor mondo.rs

Velika želja Arapa iz Pariza nije više to.


Kristijano Ronaldo dugo je bio velika želja bogatih vlasnika Pari Sen Žermena, ali vremena se menjaju – fudbaler koji će u februaru napuniti 31 godinu nije više u vrhu želja.

Predsednik Pari Sen Žermena Naser el-Kelaifi odbacio je danas navode da je taj fudbalski klub zainteresovan za igrača Real Madrida Kristijana Ronalda.

Mediji spekulišu o odlasku Ronalda iz Reala, pre svega zbog neslaganja s trenerom Rafaelom Benitesom, pa se pominju povratak portugalskog fudbalera u Mančester junajted, ali i mogući transfer u Pari Sen Žermen.

"Ronaldo je trenutno fudbaler Real Madrida i ugovor mu ističe za dve i po godine. Održavam odlične odnose s predsednikom Reala Florentinom Peresom. Nismo pregovarali o Ronaldu", rekao je Naser el-Kelaifi za Figaro.

On je dodao da je zadovoljan kvalitetom svoje ekipe.

"Ronaldo je sjajan fudbaler, ali već imamo kvalitetne igrače u našem timu. Anhel Di Marija je jedan od njih. Zadovoljan sam našom ekipom", naveo je predsednik Pari Sen Žermena.

Ugovor najboljeg igrača Pari Sen Žermena Zlatana Ibrahimovića ističe na kraju sezone, a uprava će u februaru razgovarati sa 34-godišnjim švedskim reprezentativcem o eventualnom nastavku saradnje.

"Poštujem Ibrahimovića kao fudbalera, uvek se ponaša profesionalno. Nikada nećemo zaboraviti šta je uradio za klub. Navijači će ga uvek pamtiti. On voli Pariz i naš klub, a svaka utakmica ga čini srećnim, kao da još ima 16 godina. On daje sve od sebe za klub", rekao je predsednik francuskog šampiona.

"U februaru ćemo razgovarati o njegovoj budućnosti, da vidimo šta želi da uradi. On zna da ću ga uvek podržati", dodao je Naser el-Kelaifi.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC