• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Njukasl opet prosuo bodove, ali nije izgubio

Autor mondo.rs

Fudbaleri Njukasla ponovo nisu uspeli da pobede u utakmici u kojoj su vodili. Hrabra Aston Vila i kiša za sjajnu utakmicu na "Sent Džejmsis Parku".

Iako je na papiru delovalo kao meč koji neće zabaviti publiku, desilo se upravo suprotno.

Njukasl i Aston Vila odigrali su jedan od najinteresantnijih duela 17. kola Premijer lige, a u meču u kome su se hiljade litara kiše slile na teren - ipak nije bilo pobednika.

NJUKASL - ASTON VILA 1:1 (1:0)

U uzbudljivom meču, derbiju začelja, viđen je pravi "ostrvski fudbal" koji i nije toliko čest na travnjacima širom Engleske u poslednjim sezonama, a manjak golova (viđena su "samo" dva) nadomestila je velika borba i bezbroj duela za svaku loptu. Sve to je začinila obilna kiša...

Dvoumio se sigurno Stiv Meklaren sa koja dva napadača da počne meč, pošto već ima dva zacrtana tandema - Mitrović i Perez, ali i Sise i De Jong, a u ovom meču se odlučio za drugi par. Saradnja Holanđanina i Senegalca je "razbijena" zbog povrede Sisea, a njega je zamenio Aleksandar Mitrović koji se ipak nije upisao danas u strelce.

Traljavo izveden korner De Jonga srećno je došao do Fabrisija Koloćinija koji je odlično reagovao i doveo Njukasl u vođstvo u 38. minutu. Imali su dosta prilika crno-beli da dođu do izjednačenja, ali je do gola pre stigla Aston Vila.

Lopta je došla do Džordana Ajua koji se dugo nameštao iskosa unutar šesnaesterca, a kada je konačno nanišanio i ispalio projektil - Njukasl nije mogao ništa da uradi.

Neće Njukasl biti nezadovoljan ovim bodom, ali hoće saznanjem da je njihov tim 12 bodova "prosuo" nakon što je vodio ove sezone, što znači da bi bili mnogo više pozicionirani od 17. mesta da su uspevali da sačuvaju prednost.

Ređale su se potom prilike na obe strane, Sisoko, Perez i Vajnaldum sa jedne, a Aju, Gestede i Veretu sa druge, ali je na snazi ostao najrealniji ishod ovog meča.

GOLOVI:

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC