• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Svonsi napadao, Vest Hem se nije dao

Autor mondo.rs

Vikend u Premijer ligi zaključujemo utakmicom bez golova koju su odigrali Svonsi i Vest Hem. Ali uzbuđenja nije manjkalo...

Iako je u pitanju jedina utakmica 17. kola Premijer lige koja je završena bez golova, doduše ostaje nam duel Sitija i Arsenala u ponedeljak, daleko od toga da je bila najdosadnija. Svonsi je otpočetka meča pokušao da pritisne Vest Hem, dok su se "čekićari" kao i obično u gostima oslonili na kontru, ali golova nije bilo...

SVONSI - VEST HEM 0:0

Dva tima su u meč ušla sa šest uzastopnih utakmica u kojima nisu ostvarili pobedu, a svakako da takav razvoj situacije više brine tim iz Velsa koji se dugo nalazi u zoni ispadanja. Ipak, uprkos svim naporima nisu uspeli da upišu tri boda, pa će i na Božić biti tim koji je bliži odlasku u Čempionšip.

Nakon što su u prošlom meču nesrećno izgubili od Mančester sitija u trećem minutu nadoknade, ni sedam dana kasnije nisu bili srećniji. Sa dominantnim posedom lopte od 70% u prvom poluvremenu stvorili su čak osam šansi, dok su ipak najbolju imali u drugom poluvremenu.

Posle jednog kornera i kuršlusa u šesnaestercu Vest Hema, lopta se odbila na ivicu kaznenog prostora odakle je po njoj raspalio Džek Kork, ali je maestralni Adrijan odbrani ovaj pokušaj. Šanse su imali i Ki, Sigurdson, Gomis i Šelvi, dok je na drugoj strani Vest Hem pretio preko Jelavića, ali uzalud.

Svonsiju sada preostaje da potpiše novog menadžera i da tako izbori opstanak. Podsetimo, Gari Monk je otpušten pre dva kola, a od tada se kao potencijalne zamena najčešće spominju Dejvid Mojes i Marselo Bijelsa.

Sudeći po načinu na koji su igrali "labudovi", ovo je tim za Argentinca.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC