• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Inter - Lacio: 3 gola, 2 crvena, penal, drama!

Autor mondo.rs

Poslednji meč Serija A pred pauzu nije doneo dobar fudbal, ali jeste sve ostalo. Isključen Milinković-Savić.

Kakav način da se zatvori polusezona u Seriji A!

Baš, onako, 'talijanski...

Od fudbala, modernog, lepog, dopadljivog - ni "f", ali svega ostalog je bilo!

Lider Inter doživeo je drugi poraz ove sezone na "Đuzepe Meaci", prekinuo niz nepobedivosti koji je trajao dva i po meseca i to tako što je Brazilac Felipe Melo nekontrolisanost od prvog do poslednjeg minuta krunisao skrivljenim penalom u 86. minutu i potom divljačkim faulom za isključenje u 90. minutu.

Melov poklon, kada je ovaj previše srčani fudbaler bez ikakve potrebe uzjahao našeg Sergeja Milinković-Savića u svom šesnaestercu (Srbin je, inače, bio okrenut leđima golu, a lopta koju je želeo da primi bila je spora), u pobedu Lacija pretvorio je kapiten Rimljana Antonio Kandreva i to nakon što mu je Samir Handanović odbranio penal!

Ali, nije bilo nikoga da "pokupi" taj otpadak, pa je Kandreva vratio loptu u mrežu za konačnih: Inter - Lacio 1:2 (0:1).

"Nerazuri" su večeras pred skoro 60.000 svojih navijača izgubili od tima koji u Seriji A nikoga nije pobedio još od 25. oktobra i koji je od tada osvojio DVA od mogućeg 21 boda (0-2-5)!?

Kandreva je uspavanu odbranu Intera kaznio u 5. minutu oštrim udarcem sa ivice šesnaesterca, nakon kornera, što je veoma "jeftina fora" s obzirom na to da se radi o dva tima koji igraju tvrdo, taktički uglavnom odgovorno i nadasve defanzivno. Ali, tada na Kandrevu niko nije pazio i Handanović je vadio loptu iz mreže.

Neverovatni Handanovič

Samir Handanovič večeras je zaustavio šesti od poslednjih sedam penala koji su izvodili Interovi rivali, ali njegova odbrana kao da ga ne zaslužuje - niko nije ni probao da "uleti" Kandrevi u drugi pokušaj koji nije mogao da ne uđe u mrežu...

Potom je usledilo jedno veliko ništa, koje je moglo da bude prekinuto drugim golom Lacijala posle velike greške Marcela Brozovića, no kad to Rimljani nisu iskoristili, bili su kažnjeni - do tada neprimetni kapiten "nerazura" Mauro Ikardi postigao je lep pogodak i nagovestio izlazak iz krize u 61. minutu, ali Inter ni to nije uspelo da probudi.

Možda i najgoru partiju ekipe Roberta Manćinija, posle šokantnih Inter - Fiorentina 1:4 (27. septembar), "krunisao" je Melo pomenutim "ludorijama", koje su završene kada je divljačku udario Lukasa Bilju kopačkom u predelu ramena, a onda se potrudio da kramponi stignu i do vrata i lica argentinskog veziste, pa je sasvim opravdano otišao ranije u svlačionicu.

Ispratio ga je i Milinković-Savić koji je u 92. minutu dobio drugi žuti karton zbog "profi" faula na sredini terena, a sa desetoricom na terenu Inter je imao poslednju šansu na utakmici, ali Ikardi nije uspeo da se revanšira Kandrevi u punoj meri i poravna na 2:2.

Adem Ljajić zamenio je nevidljivog Stevana Jovetića u drugom poluvremenu, ali se samo uklopio u opšte sivilo lidera na tabeli, koji je ovim porazom dozvolio konkurenciji da se konsoliduje tokom pauze. Filip Đorđević ušao je u igru u finišu meča umesto Alesandra Matrija, dok Dušan Basta nije bio u protokolu.

Inter 36, Fiorentina 35, Napoli 35, Juventus 33, Roma 32, Milan 28.

Ako ništa više, može li neizvesnije?


Pročitajte sve rezultate, strelce i tabelu Serije A.

GOLOVI I ISKLJUEČNJA

0:1 - Kandreva, 5. minut;



1:1 - Ikardi, 61. minut;



1:2 - Kandreva, penal, 87. minut;



1:2 - Crveni za Mela, 90. minut;



1:2 - Crveni za Milinković-Savića, 92. minut;

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC