• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zdjelar o Zvezdi i Partizanu: Olimpijakos!

Autor mondo.rs

Mladi vezista ne planira da ove zime promeni klub.

U letnjem prelaznom roku želeli su ga i Crvena zvezda i Partizan, sada se opet pominje interesovanje crveno-belih, ali ako pitate Sašu Zdjelara, on dilemu nema.

Sebe vidi u dresu Olimpijakosa.

"Ne znam ništa o interesovanju Zvezde. Niko me nije zvao, za tu vest sam čuo juče kada sam došao u Beograd", rekao nam je mladi vezista grčkog kluba i dodao:


"Na početku sezone moji planovi su bili nešto drugačiji. Sada su vezani samo za Olimpijakos. Rečeno mi je u klubu da računaju na mene i da sam budućnost kluba".

Olimpijakos je u 15 prvenstvenih utakmica upisao isto toliko pobeda, međutim, portugalski trener Marko Silva na Zdjelara je računao samo u Kupu (odigrao tri utakmice od početka do kraja).

"Jaka je konkurencija na mojoj poziciji, tu je Luka (Milivojević), tu je Kasami, Kambijaso... To su sve super igrači, velika imena i jako mi je drago što mogu da radim sa njima i učim. Ne bojim se konkurencije, štaviše, volim što je ima, jer tako mogu sebe da nadogradim... Od Kambijasa učim iz dana u dan. Neverovatno je koliki entuzijazam ima i sa 35 godina. Svaki dan dolazi prvi na trening".

Izvor: MN PRESS


Veruje mladi reprezentativac Srbije da će uskoro i on početi da dobija veću minutažu u pohodu crveno-belih na još jednu titulu.

"Došao sam u veliki klub. Nije mi krenulo baš najbolje, ali imam tek 20 godina. Radim svaki dan, čekam šansu i verujem da će ona doći", strpljiv je bivši fubaler OFK Beograda.

U svakom slučaju, 2015. godinu pamtiće celog života. Sa omladinskom reprezentacijom Srbije letos je na Novom Zelandu postao prvak sveta. Tim povodom ovog ponedeljka je u Sportskom centru FS Srbije u Staroj Pazovi, zajedno sa saigračima, dobio priznanja nacionalnog Saveza.

"Ovo je godina koju ćemo svi mi igrači i naše porodice pamtiti ceo život. Voleo bih da svaka bude ovakva. Svakako ću se truditi da nastavim da napredujem, da se nadograđujem...", poručio je Saša Zdjelar.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC