• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grujić konačno progovorio o Liverpulu!

Autor mondo.rs

Dugo je odbijao da govori o transferu u slavni engleski klub, ali je danas konačno pristao. Pročitajte šta je as Crvene zvezde rekao o sagi koja traje nedeljama.

 Marko Grujić o transferu u Liverpul Izvor: MN PRESS

Koliko u engleskim, toliko i u srpskim medijima, prethodnih dana mogli ste (i možete) da čitate o tome da je Marko Grujić novi igrač Liverpula, da će Crvena zvezda dobiti toliko i toliko novca, ali i procente od buduće prodaje, da će on ostati još pola godine u Beogradu, itd.

Da li je to tačno?

Prave potvrde i demantija i dalje nije bilo, a sam 19-godišnjak nedavno je zamolio novinare da mu ne postavljaju to pitanje, tvrdeći da ne može da priča o pregovorima i transferu u ovom trenutku.

Ipak, "slomio" ga je novinar agencije "Sportnetwork", koji je s Grujićem razgovarao ovog ponedeljka na novootvorenim fudbalskim terenima na Adi Ciganliji (projekat FS Beograda), gde je Zvezdin vezista i mladi reprezentativac Srbije delio i novogodišnje poklone mališanima iz Doma u Zvečanskoj ulici.

Podsetivši da je 2015. za njega bila godina za pamćenje, koliko zbog trijumfa sa "orlićima" na Svetskom prvenstvu na Novom Zelandu, toliko i zbog polusezone pune rekorda u Crvenoj zvezdi, u kojoj je učestvovao i golovima i asistencijama i atraktivnim potezima.

"Sve ide kako treba", konstatovao je i dodao:

"Polako, sada je najvažnije odmoriti se, sačuvati zdravlje i naravno okupiti se za pripreme za sledeću polusezonu, tokom koje je važno uigrati se za evropske izazove koji su pred nama", potvrđujući da će i u drugom delu sezone igrati na adresi Ljutice Bogdana 1a.

Potom, na pitanje o odlasku u Liverpul i celokupnim pregovorima, koji traju nedeljama, rekao je sledeće:

"Meni je čudno što strani mediji prenose informacije o tome da sam već završio i da sam na korak od lekarskih pregleda, jedina istina je da sam sada na odmoru i da ništa nije stiglo još ni do završnih pregovora, koji se pominju", izjavio je Grujić i nadovezao se:

"Pročitam i ja u novinama da sam potpisao i sve završio, zanimljvo, jer ni ja to nisam znao...", rekao je sa osmehom.

Na kraju, šta je od svega istina, a šta ne?

"Toliko o tome koliko je istina. Ne isključujem mogućnost da se dogodi, ali ne kažem ni da sam na korak od potpisa", zaključio je Grujić, za kojeg je list "Liverpool Echo" danas napisao da je "prvo pojačanje koje je menadžer "redsa" Jirgen Klop "završio" ove zime.

Izgleda da ipak nije! Bar ne još...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC