• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Drulo, hvala!

Autor mondo.rs

Crno-beli se zahvalili dojučerašnjem treneru, koji je u teškim trenucima preuzeo odgovornost i u oktobru zamenio Zorana Milinkovića na klupi.

 Partizan se zahvalio Ljubinku Druloviću Izvor: MN PRESS

Od ponedeljka je definitivno da je Partizan u 2015. godini promenio i četvrtog trenera.

Umesto dosadašnjeg, Ljubinka Drulovića, za novog šefa stručnog štaba "parnog valjka" imenovan je nekadašnji igrač, kapiten i direktor kluba Ivan Tomić.

FK Partizan se putem zvaničnog sajta zahvalio Druloviću što je u vrlo teškom trenutku po crno-bele pristao da sedne na "vruću" klupu i prekine rezultatsku krizu, koja je minule jeseni zahvatila redove aktuelnog šampiona Srbije. Drulović je sa Partizanom imao ugovor do kraja sezone i on je sporazumno raskinut.

 "Koristimo priliku da se zahvalimo gospodinu Ljubinku Druloviću, koji je hrabro i bez trunke razmišljanja prihvatio ulogu šefa stručnog štaba FK Partizan u trenucima koji su bili najosetljiviji za klub, svestan rizika koji takva pozicija nosi sa sobom.

Poznat kao borac, ne samo na mestu selektora reprezentacija koje je vodio, već i kao igrač, g. Drulović je tokom rada u Partizanu pokazao istutu borbenost, ambiciju i želju za pobedom stavljajući klupski, pre ličnog interesa.

Do poslednjeg trenutka rukovodio se onim što je najvažnije za klub i kao takav je mesto šefa stručnog štaba prepustio nasledniku.

Sa željama za nove titule i uspehe u nacionalnom prvenstvu i Evropi u svim godinama koje dolaze g. Drulović se oprostio od kolega i zaposlenih u Humskoj 1.

FK Partizan mu se još jednom zahvaljuje na dosadašnjem radu i želi mnogo uspeha u budućoj karijeri", stoji između ostalog u pismu FK Partizan.



Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC