• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Klop: Grujić? Nemam šta da kažem o tome...

Autor mondo.rs

Jirgen Klop pojavio se danas pred novinarima uoči utakmice sa liderom Premijer lige, Lesterom.

Jirgen Klop je bio jako dobro raspoložen danas u Melvudu, tokom konferencije za medije pred meč sa liderom Premijer lige, Lesterom.

Hvalio je kolegu Klaudija Ranijerija, kritikovao igrače Liverpula i upozoravao da u utakmicu ne može da se uđe lagano, primi gol ili dva, pa tek onda zaigra, nagovestio da je Martin Škrtel jedno vreme biti odsutan, demantovao da je Danijel Staridž spreman za mečeve tokom novogodišnjeg ludila, pričao je i o Božiću, Isusu Hristu, svom raspoloženju, tome što se stalno smeje, samo na jedno pitanje nije želeo da odgovori.

Na pitanje o Marku Grujiću.

"Nemam ništa da kažem o tome", bilo je sve što su novinari koji prate Liverpul preneli ovog četvrtka popodne.



Tek koju reč više, harizmatični menadžer "redsa", rekao je o prestojećem januarskom prelaznom roku, koji bi u Liverpulovom slučaju trebalo da počne ozvaničenjem transfera mladog srpskog fudbalera, za kojeg Crvena zvezda kaže da je prodat uveliko, da je na njemu zarađeno sedam miliona evra, ali da je plaćen već milion za njegovu pozajmicu do leta, pa se otišlo čak dotle i da je na zvaničnom sajtu crveno-belih, mimo svakog reda i prakse, objavljena i njegova plata od navodnih 1,25 miliona evra.

Grujićeva plata

Plate fudbalera u Engleskoj su javna stvar. Pojedini novinari tvitovali su da će naš mladi reprezentativac zarađivati 17.000 funti nedeljno i da je dogovorio petogodišnji ugovor. Koliko je to godišnje? Tačno 884.000 funti, tj. 1.202.240 evra. Bruto. Na to treba odbiti porez na doprinos, koji u Engleskoj varira u odnosu na visinu primanja od 35 do 50 odsto.

Neto!

Dok znamo samo da je Grujić u Crnoj Gori na odmoru, da se na Instagram profilu pohvalio slikom podno manastira Ostrog i da još nije otputovao u Englesku ni na lekarske preglede, ni na pokušaj dobijanja radne dozvole, Klop je o predstojećim januarskim planovima rekao sledeće:

"Januarski prelazni rok nikada nije lak. Cene su tada veoma visoke. Iskreno, nisam velika pristalica zimskog prelaznog roka", rekao je Klop, i dalje ne pominjući imena.

Veoma čudna situacija. Što se Crvene zvezde tiče, transfer je praktično obavljen, čak se "zna" i broj koji će Grujić nositi, a to je – prema tvrdnjama ljudi iz Ljutice Bogdana – ni manje-ni više, nego čuvena "osmica" Stivena Džerarda.



Što se tiče Liverpula, u fokusu je utakmica sa Lesterom. Subota, 16 časova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC