• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I treći Hrvat u Real Madridu?

Autor mondo.rs

Dinamo iz Zagreba, ili bolje rečeno Zdravko Mamić, na pragu novog velikog transfera.

 Ante Ćorić iz Dinama u Real Madrid Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Luka Modrić, Mateo Kovačić, pa i Ante Ćorić?

Real Madrid bi uskoro mogao u svom sastavu da ima čak trojicu Hrvata, a ono što je još interesantnije je da bi to bila trojica bivših fudbalera Dinama iz Zagreba. Iako još uvek nije odigrao ni 50 utakmica za prvi tim, Ante Ćorić važi za najvećeg "hrvatskog bisera".

Talentovani 18-godišnjak u novembru je iskazao želju da napusti Dinamo, pre svega zbog toga što nije uvek bio prvi izbor trenera Zorana Mamića, pa će zagrebački klub teško zadržati ovog momka, čak iako ima ugovor do 2020. godine.

Real Madrid je napravio zaokret u transfer politici, pa je tako u poslednje vreme insistirao na dovođenju mladih i jeftinijih igrača koji će jednoga dana izrasti u prvotimce. Posle talentovanog Norvežanina Edegora i Španaca Asensija i Hesusa Valjeha, Ante Ćorić bi bio još jedan u nizu super "bisera" koje Real poseduje.

"Kraljevski klub" je navodno kontaktirao Ćorićevog agenta Andija Baru i izrazio želju da ga angažuje u narednom periodu, a ponuda koju bi mogli da upute će iznositi oko 10 miliona evra, piše španski AS.

Ovaj list navodi da je lista zainteresovanih za usluge mladog plejmejkera dugačka, jer su sem Reala za njega "zagrizli" i Čelsi, Inter, Mančester siti, Barselona i mnogi drugi.

Prema pisanju hrvatskih medija Real nije prva opcija porodici Ćorić zbog toga što svoje mlade igrače uglavnom šalju na pozajmice i da retko kad dobiju priliku u prvom timu, dok je "kraljevski klub" uporan da već u januaru završi ovaj posao zbog straha od kazne koju FIFA planira da im propiše.

Ante Ćorić
Izvor: YouTube

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC