• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Zmaj" među grubijanima!

Autor mondo.ba

Francuski list "L'Ekip" objavio je interesantnu listu fudbalera među kojima se našao i jedan reprezentativac Bosne i Hercegovine.

Sportski dnevnik iz Pariza među najomraženije fudbalere današnjice svrstao je napadača Čelsija Dijega Kostu, a odmah poslije njega i kapiten kluba sa "Stamford Bridža" Džon Teri.

Omraženi su i član Liverpula na pozajmici u Milanu Mario Baloteli, te Danac iz Volfsburga Niklas Bendtner, a u kategoriji "simulanata" najgori su prema mišljenju lista Serhio Buskets (Barselona), Arjen Roben (Bajern) i as Olimpika iz Liona Metju Valbuena.

Najarogantniji je Zlatan Ibrahimović iz Pari Sen Žermena, a na neslavnoj listi ga slijede Kristijano Ronaldo (Real Madrid) i Samir Nasri (Mančester siti).

Ono što je posebno zanimljivo našoj javnosti je podatak da je drugo mjesto najgrubljih fudbalera svijeta "osvojio" nekadašnji kapiten "zmajeva" i defanzivac Hamburgera Emir Spahić.

Lider na listi "grubijana" je Holanđanin Najdžel De Jong iz Milana, dok je treću poziciju zauzeo Brazilac iz francuske Bastije Brandao.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC