• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bornmut otvorio "pijacu" na Ostrvu

Autor mondo.rs

Novopečeni premijerligaš počeo zimski prelazni rok prvog dana 2016. godine.

Bornmut je otvorio zimsku "pijacu" na Ostrvu. Taj klub doveo je na pozajmicu do kraja sezone krilnog fudbalera Rome Huana Iturbea, čime je ostvaren prvi transfer u januarskom prelaznom roku u Premijer ligi.

"Ukazana mi je velika šansa dolaskom u Premijer ligu. Hvala svima koji su ovo omogućili. Vrlo sam zadovoljan što sam ovde. Nekoliko klubova je bilo zainteresovano, ali stvari su se pokrenule brzo i posle nije bilo nikakve sumnje. Nisam mnogo znao o klubu, ali kada sam video koliko me žele... To je bio odlučujući faktor", izjavio je Iturbe, koji neće imati pravo nastupa na današnjem meču protiv Lestera.

Iturbe je rođen u Argentini, ali je odrastao u Paragvaju, gde je igrao za Sero Porteno. Već sa 18 godina je otišao u Porto, a uspešne pozajmice River Plati i Veroni navele su Romu da ga plati više od 23 miliona evra 2014. godine i sa njim potpiše petogodišnji ugovor.

Iturbe je ove sezone odigrao 19 utakmica za Romu, a jedini gol je postigao protiv Frozinonea u septembru. Ukupno u karijeri ostvario je 39 nastupa za "vučicu" i zabeležio tri pogotka.

Zvanično transfer Iturbea biće ostvaren kada ga odobri Fudbalski savez Engleske i kada 22-godišnji igrač bude dobio radnu dozvolu. Bornmut će na kraju sezone moći da otkupi ugovor Iturbea, ali je pitanje da li će to i uraditi jer za sada nije poznato koliko je obeštećenje odredio italijanski klub.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC