• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kerol nadskočio očajni Liverpul!

Autor mondo.rs

Liverpul upisao i šesti poraz u ovoj sezoni, a Vest Hem drugu pobedu nad "redsima".

Prva utakmica u 2016. godini u Premijer ligi donela je sve ono što smo već gledali u prethodnim mesecima - golove, uzbuđenja, očajne odbrane, fantastičnu atmosferu, loše sudijske odluke i iznenađenja!

VEST HEM - LIVERPUL 2:0!

Fudbaleri Slavena Bilića i drugi put u ovoj sezoni su nadigrali i pobedili Liverpul. Prvo su pobedili Rodžersov Liverpul 3:0, a ništa bolje nije prošao ni Klopov tim, pa se može reći da su "redsi" imali mnogo sreće kada su minimalnim rezultatima u prethodna dva kola "tukli" Lester i Sanderlend.

Kako je Vest Hem stigao do pobede?

Odličnim kontrama i ofanzivnom igrom u pravim trenucima. Prvo je Antonio iskoristio, možda i pogrešnu, odluku sudije kada je Moreno ostao na travi, a idealno mu loptu nabacio Ener Valensija već u 10. minutu.

Nastavili su sa napadima, pogađali stative i jedni i drugi, a potom je nekada skupo plaćeni Endi Kerol postavio konačan rezultat. Centaršut Marka Nobla je bio idealan za Kerola koji je nadvisio sve i poslao loptu u suprotan ugao, a Minjole ovoga puta nije mogao ništa.

Štaviše, Belgijanac je u nekoliko navrata spasao čist gol, dok je sa druge strane Adrijan imao jednu dobru intervenciju, dok se za druge promašaje može zahvaliti igračima Liverpula. Promašivali su sve, pa su tako od više od 20 šuteva - samo jedan uputili u okvir gola!

Benteke je bio bezopasan, pa se može reći da je u ovoj utakmici podsećao na Kerolovu epizodu u Liverpulu, a Slaven Bilić može biti presrećan i jer mu se u tim posle duže pauze vratio najbolji fudbaler Dimitri Paje. Za skok do petog mesta na tabeli...

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC