• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gvardiola: Sledeća stanica - Engleska

Autor mondo.rs

Trener Bajerna potvrdio je spekulacije da će naredne sezone raditi u Premijer ligi, ali ime kluba je i dalje nepoznanica.

Pep Gvardiola (44) krajem decembra je saopštio da neće produžiti ugovor sa Bajernom, a sada je priznao da će posle Španije i Nemačke nastaviti karijeru na Ostrvu.

"Želim da radim u Engleskoj i da iskusim život u novom gradu. Imam priliku da to uradim. Dobio sam nekoliko ponuda, ali još nisam ništa potpisao. Mislim da sam u pravom životnom dobu za takav posao i da će se ta odluka pokazati ispravnom za mene", izjavio je Gvardiola.

Iako je predsednik Bajerna Karlhajnc Rumenige ranije nagovestio da Gvardiola zna ime kluba u koji će preći na kraju sezone, Katalonac je to demantovao.

Njegovim najrealnijim opcijama smatraju se Mančester siti, gde Manuel Pelegrini ima ugovor do leta 2017, odnosno Čelsi, na čijoj klupi je odnedavno Gus Hidink, kao vršilac dužnosti.

Luj van Gal je poslednjih dana koliko-toliko stabilizovao svoju poziciju u Mančester junajtedu (takođe ima ugovor do 2017), a "favorit iz senke" je Arsenal, gde je logično postaviti pitanje koliko još motiva za svakodnevni rad sa ekipom ima Arsen Venger, koji je na klupu "tobdžija" seo pre nepunih 20 godina?

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC