• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grujić potpisao, Zvezdin do kraja sezone (VIDEO)

Autor mondo.rs

Marko Grujić je završio transfer u Liverpul, ali odmah se vraća u Zvezdu u kojoj ostaje do kraja ove sezone. "Oduševljen sam, jedva čekam da igram pred najbučnijim navijačima u Evropi!", izjavio Grujić po potpisivanju ugovora.

 Marko Grujić potpisao za Liverpul, u Zvezdi do kraja sezone Izvor: YouTube/MN Press - montaža
Izvor: YouTube/MN Press - montaža


Marko Grujić je novi igrač Liverpula, ali i dalje igrač Crvene zvezde!

"Oduševljeni smo što možemo da potvrdimo dovođenje srpskog veznog fudbalera Marka Grujića. Grujić u Liverpul dolazi iz beogradske Crvene zvezde, u koju će se odmah vratiti na pozajmicu do kraja sezone", navodi se na Twitter nalogu Liverpula.



Transfer je vredan 7 miliona evra, ali suštinski reč je o šest miliona evra, jer je Crvena zvezda ranije saopštila da će platiti milion evra da bi Grujić ostao u beogradskom klubu do kraja sezone. Grujić je potpisao petogodišnji ugovor sa "crvenima".

"Veoma sam uzbuđen i ponosan što sam postao deo LIverpula. Jedva čekam da počnem da igram na čuvenom Enfildu. Odlučio sam se za ovaj klub jer želim da napredujem u karijeri, a verujem da je Liverpul pravo mesto za to. Želja mi je da igram pred najbučnijim navijačima u Evropi, na Enfildu. Dopada mi se atmosfera i na drugim stadionima ovde. Volim da igram pod pritiskom, jer tad dajem najbolje", izjavio je Grujić nakon potpisavanja ugovora.

U prvom intervjuu za sajt Liverpula, Grujić je priznao da je bio nervozan kada je prvi put seo da razgovara sa Jirgenom Klopom.

"Ali, posle dva, tri minuta, nervoza je nestala, on me je opustio. Rekao mi je da sam došao u veliki klub, možda i najveći u Evropi i da budem opušten, da ne treba da se brinem. Verujem da će mi posle dva, tri meseca provedenih ovde u Liverpulu biti lakše i da ću moći da igram na traženom nivou. Ja sam do sada igrao u srpskoj Superligi, koja nije tog kvaliteta kao engleska liga", rekao je srpski fudbaler.

Grujić kaže i da je u poslednja dva meseca gledao svaku utakmicu Liverpula, pogotovo kada su počeli kontakti sa klubom.

"Gledao sam Liverpul i ranije, naravno, ali sada nisam propustio nijednu", rekao je ovaj vezni fudbaler i u narednoj rečenici već se "prebacio" u ulogu "crvenog": "Nismo imali ni sreće u pojedinim utakmicama ove sezone, ali mislim da u narednom periodu možemo da osvojimo mnogo bodova i da ćemo biti među prve četiri ekipe u Premijer ligi".

Pre dolaska u Liverpul razgovarao je sa Hrvatom Dejanom Lovrenom, članom Liverpula, koji mu je rekao da je dolazak u taj klub dobar potez.

"Pričao mi je o atmosferi, o saigračima, navijačima i rekao mi je da jedva čeka da me vidi ovde".

Čim završi sav posao u Liverpulu, Grujić se vraća u Beograd, u Crvenu zvezdu:

"Da, sad moram da se fokusiram na to da završim posao u Zvezdi. Još iz dečačkih dana san mi je bio da osvojim titulu sa svojim klubom i sada sam blizu toga. Želim da završim sezonu sa mojom zvezdaškom porodicom i da se potom 'predam' Liverpulu".

On je prvi novi igrač koga je doveo Jirgen Klop, koji je takođe izjavio da je prezadovoljan što je tako veliki talenat deo njegove ekipe.

"Kad sam došao u Liverpul, naši skauti su mi pokazali snimke ovog veoma talentovanog momka iz Crvene zvezde. Gledali smo ga uživo, razgovarali sa njim - on je dobar dečko, važan je deo Crvene zvezde, koja je u ovom trenutku najbolja u Srbiji. Kada biste mi tražili da ga opišem u nekoliko reči - visok momak, ali brz sa odličnom tehnikom. Ima odličan pas, zna da dribla... Mlad je, ipak, i treba još da napreduje i da se razvija. A znam da će to uspeti i sve je ok", rekao je Klop u svom stilu.

Grujić je kao 17-godišnjak debitovao za Zvezdu, a nakon uspeha sa omladinskom reprezentacijom Srbije, sa kojom je postao prvak sveta na Novom Zelandu, počeo je da pruža sjajne partije i u svom klubu.

Zvezda je ranije saopštila da je Liverpul bio jedan od tri kluba koji je poslao konkretne ponude za Grujića. Osim Liverpula, Grujića su želeli i Anderleht i Štugart. Zvezda se opredelila da prihvati ponudu Liverpula, kao najdizašniju, jer joj je, kako je saopštila, novac bio preko potreban kao finansijska injekcija za rešavanje nagomilanih dugova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC