• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nova godina, stara navika - Inter 1:0!

Autor mondo.rs

Deveti put ove sezone "nerazuri" su nadigrali rivala minimalnim rezultatom i vratili se na čelo Serije A. Probudio se kapiten Ikardi.

Posle osam pobeda 1:0 u prvom delu sezone odigranom u 2015. godini, "nerazuri" Roberta Manćinija nastavili su u istom stilu i u Novoj!

U prvom meču u 2016, inače 18. kolu Serije A: Empoli - Inter 0:1 (0:1).

Strelac pobedonosnog gola, u nadoknadi prvog poluvremena, bio je kapiten Mauro Ikardi, novi kralj "kalčo" peteraca. Argentinac se našao na pravom mestu posle driblinga i centaršuta Ivana Perišića sa leve strane, pa je vešto postavio nogu i savladao nemoćnog Lukaša Skorupskog.



Ova akcija Hrvata i Argentinca, za Ikardijev osmi gol u sezoni, a četvrti u poslednja tri kola, prelomila je izjednačen meč u kojem su oba tima imala šanse, promašivala ih, napadala, branila se, pravila greške, itd.

Empoli: Skorupski – Laurini, Kosta, Barba, Rui – Peredes (Pju), Buhel (Kroće), Zjelinski – Saponara – Makarone (Livaja), Pućareli.

Inter: Handanović – Dambrozio, Miranda, Muriljo, Nagatomo – Medel, Brozović, Kondogbija (Gvarin) – Perišić, Ljajić (Žezus), Ikardi (Jovetić).

Ni Empoli, ni Inter, nisu imali prednost ni u posedu lopte, ni u šutevima ka golu, ni u šutevima u okvir gola, a kada je bilo "gusto" razliku su napravili Ikardi na jednoj, odnosno sjajni golman milanskog kluba, Samir Handanović, na drugoj strani.

Inter se na pravi način oporavio od neprijatnog i nesrećnog poraza na "Đuzepe Meaci" u poslednjem meču u 2015. godini, kada je Lacio uz malo sreće i malo znanja prekinuo seriju od tri pobede "nerazura" - 1:2. S druge strane, hrabri Toskanci pod vođstvom Marka Đampaola doživeli su osmi poraz u poslednjih devet mečeva sa Interom, uz jedan remi, i "najzad" prekinuli fantastičnu seriju rezultata.

Empoli je 2015. završio sa četiri uzastopne pobede, a plavo-beli sa "Karla Kasteljanija" nisu imali poraz još od 8. novembra i meča sa Juventusom (1:3).

Ranije u sredu odigran je najveći broj mečeva 18. kola, bilo je neočekivanih rezultata:Evo svih izveštaja, strelaca i tabele Serije Auoči poslednjeg meča dana, između Napolija i Torina.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC