• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mojes se ponovo nudi Junajtedu?

Autor mondo.rs

Od kada je praktično oteran iz Mančestera, Dejvid Mojes nije mnogo komentarisao poteze uprave, ali je gostujući na BBC otvorio dušu.

Odluka Ser Aleksa Fergusona da ga na klupi Mančester junajteda nasledi njegov sunarodnik Dejvid Mojes nije se pokazala kao dobra, ali da li mu je u ovom klubu dato dovoljno vremena?

O tome se najviše polemiše zbog fudbala koji igra Junajted pod Lujom van Galom. Dosadan, nezanimljiv fudbal, sa basnoslovnom plaćenim igračima, nije ništa bolji od onog koji su igrali "đavoli" za vreme Dejvida Mojesa. To potvrđuje i statistika...

Uprkos tome Van Gal - ne mrda.

Mojes je posle lošeg iskustva sa Mančester junajted otišao u Španiju gde se loše snašao u Real Sosijedadu, pa je ove jeseni ostao bez posla. Gostujući na BBC, govorio je o svom angažmanu u Junajtedu i budućnosti...

"Da li bih ponovo prihvatio ponudu Junajteda? Da, naravno da bih to uradio. Postoji veoma mali broj menadžera kojima nije san da vode Mančester junajted", počeo je Mojes.

Otkaz je došao u aprilu...

"Ništa ne bih uradio drugačije. Jedino bih nešto promenio da sam znao da ću u klubu biti 10 meseci, a ne šest godina", kazao je Mojes.

Eliminisan je u četvrtfinalu Lige šampiona od Bajerna, poražen je u polufinalu Liga Kupa od Sanderlenda, u trećoj rundi FA Kupa od Svonsija, a u osam susreta sa Liverpulom, Čelsijem, Mančester sitijem i Arsenalom osvojio je samo pet bodova.

"Ja sam mislio da je to klub koji 'pazi' na svog menadžera, čak i kada ima problema, čak i kada ne ide sve sjajno. Potrebno je vreme da bi se izgladile neke stvari, a u Junajtedu sam sve vreme bio pod tom iluzijom... Imao sam sjajne igrače koji su osvojili titulu pod Ser Aleksom, ali je bilo potrebno vreme da se oni i ja uklopimo, to nije moglo da se uradi za 10 meseci."

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC