• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zidan najavio prvu utakmicu: Ne brinem!

Autor mondo.rs

Francuz pun samopouzdanja uoči premijernog nastupa u ulozi trenera Real Madrida.


U subotu u 20.30 stadion Santjago Bernabeu ponovo će pozdraviti Zinedina Zidana.

Proslavljeni Francuz debitovaće u ulozi trenera A tima Real Madrida (do sada je bio asistent i vodio B tim), utakmicom 19. kola Primere, protiv Deportiva iz La Korunje.

"Nisam nervozan. Mirno sam spavao, jer znam da smo dobro trenirali tokom cele nedelje. Verujem da sam spreman za posao koji me čeka, a to je najbitnije. Ja sam srećan, čini mi se da su i igrači srećni, još da navijače učinimo srećnim dok nas gledaju", istakao je Zidan u razgovoru sa medijima uoči debitantskog nastupa u ulozi trenera "kraljevskog kluba".

Bivši vezista bio je miran i samouveren, kao svojevremeno na terenu. Nije želeo mnogo toga da otkriva.

"Mogu samo da vam kažem da ćemo sigurno igrati sa trojicom napadača. Ostalo ćete videti u subotu", nagovestio je popularni Zizu da će na terenu biti i Kristijano Ronaldo i Geret Bejl i Karim Benzema.

Posebna tema bio je portugalski as, koji ove sezone ne igra kao što je navikao navijače, a često se priča i o njegovom odlasku.

"Ronaldo je duša ovog tima i on ne ide nigde. Smešno mi je to pitanje... Verujem da će ponovo igrati kao pre. Reći ću mu par stvari, jer je najbitnije da bude srećan. Od toga sve polazi", objasnio je Zidan.

U poslednje vreme priča se i o odlascima Iska i Hamesa Rodrigeza, koji nisu zadovoljni minutažom koju su imali kod Rafe Beniteza.

"Jasno vam je da ne mogu svi uvek da igraju, ali ne bih voleo da bilo ko ode. Želeo bih da zadržim ovaj tim, jer mislim da ima dobar kvalitet. Ne razmišljam, takođe, da već sada dovodim nove igrače. Zadovoljan sam ekipom koja mi je na raspolaganju".

Novi trener Madriđana osvrnuo se i na deo onoga što će tražiti od svojih igrača na terenu.

"Moramo da igramo i kada nemamo loptu u nogama. Bitno je da se stalno krećemo i da se tako branimo, jer je najbolja odbrana kada je lopta u tvom posebu. Svi će morati da igraju odbranu, ako dvojica-trojica to ne budu radili, onda sve pada u vodu".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC