• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Frka na treningu Čelsija, pogađajte ko...

Autor mondo.rs

...je učestvovao. Hidink je na konferenciji za medije priznao da jeste bilo sukoba, ali da je sve brzo završeno.



Menadžer "plavaca" Gus Hidink priznao je pred novinarima da je bilo problema na treningu između dvojice igrača, a sigurni smo da ćete iz prve pogoditi ko je bio jedan od njih.

Frka na treningu Čelsija između dvojice Brazilaca.

Ipak, prema rečima privremenog menadžera Gusa Hidinka, sve je isprva preuveličano, jer su se saigrači brzo izvinili jedan drugome i potom smejali, čak i zbijali šale na svoj račun.

Naime, u jednoj od vežbi na skraćenom terenu, Oskar je "malo jače" ušao u Dijega Kostu, koji je – kako to inače radi i na utakmicama – odmah skočio i ušao u obračun sa omalenim vezistom. Navodno, nije bilo ozbiljnih udaraca, već samo "nagurivanja".

"Oskar se izvinio ispred cele ekipe i svi su počeli da se smeju, čak su se i šalili", rekao je Hidink.

"The Telegraph", koji je prvi objavio vest o neprijatnosti u Kobemu, nazvao je Oskarov start "neprihvatljivim", međutim...

Čelsi je sa skorom 6-5-9 i dve pobede u poslednjih sedam kola, na 14. mestu u Premijer ligi, a naredni meč četa Gusa Hidinka igra u nedelju, u 15 časova, protiv Skantorpa, u 3. kolu FA kupa. Skantorp je učesnik Lige 1, trećeg po rangu takmičenja u engleskom fudbalu. U slučaju nerešenog rezultata u FA kupu, igraće se novi meč. Posle toga, "plavci" igraju sa VBA i Evertonom kod kuće, u Premijer ligi, pa gostuju Arsenalu i Votfordu, da bi početkom februara igrali sa Mančester junajtedom i Njukaslom na svom stadionu. Tek onda, 16. februara, sledi prvi meč osmine finala Lige šampiona sa Pari Sen Žermenom u gostima.

"Šteta što je naš klupski fotograf imao slobodan dan, jer bi sada imao sjajne slike njih dvojice", nastavio je Hidink da tera priču na šalu.

"Bilo je zaista komično videti scenu kada manji od njih dvojice, Oskar, ulazi u duel s Kostom. Kosta je izdržao start s leđa i to je bilo to to, naročito ako znamo da Oskar nije jedan od najjačih 'klizača' u timu. Pali su na zemlju, ustali i, što je i normalno, malo su se pokoškali, ali smo ih razdvojili i rekli da nema razloga da udaraju jedan drugoga", dodao je Hidink.

"Takve stvari se dešavaju kada trenirate blizu gornje granice. Oskar se izvinio za svoje preterivanje, posle čega su se pogledali i počeli da se smeju. To je bio normalan duel", završio je Hidink.

Ono što bi više trebalo da zabrine sve u Čelsiju je činjenica da prljav veš iz Kobema i dalje izlazi u javnost, iako se radilo o zatvorenom treningu.



Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC