• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Zvezdu stigla ponuda: 2,5 miliona i 20%!

Autor mondo.rs

Generalni direktor FK Crvena zvezda, Zvezdan Terzić, moraće brzo da odgovori na – čini se – prilično izdašnu ponudu koja je stigla iz Francuske.

 FK Crvena zvezda: Stigla ponuda za Vukašina Jovanovića Izvor: MN PRESS

Bordo ima velikih problema u poslednjoj liniji odbrane.

Suspenzije, povrede i loše investicije u defanzivne igrače ove zime i prošlog leta, dovele su "žirondince" u situaciju da gotovo panično privedu kraju pregovore sa Crvenom zvezdom oko transfera Vukašina Jovanovića.

"Arena sport", iz pouzdanih izvora, saznaje da je u Crvenu zvezdu stigla ponuda koja glasi: 2,5 miliona evra za 19-godišnjeg štopera, šampiona sveta sa Novog Zelanda i 20 odsto od naredne prodaje, što je nezvanično i više od onoga što su u Ljutice Bogdana očekivali kada se pominjala prodaja mladog igrača.

U međuvremenu, Zvezda je odbila ponudu Bordoa od 1,5 miliona evra, nakon čega je francuski klub, u dogovoru sa trenerom Vilijem Sanjolom, gotovo udvostručio ponudu i – pretpostavka je – završio posao!

Ostaje još da vidimo odgovor iz Ljutice Bogdana, uz napomenu da je posrednik u ovim pregovorima, prema saznanju "Arene sport", napomenuo da se radi o "uzmi ili ostavi" ponudi francuske strane.

Pre Jovanovića, Bordo je iz Superlige odveo dvojicu takođe mladih fudbalera, bivšeg štopera Vujadina Savića i prošle godine, Milana Gajića iz OFK Beograda. Za Savića možemo definitivno da kažemo da se nije snašao na jugu Francuske, dok se Gajić i dalje traži na stadionu "Nouveau Stade de Bordeaux".

Jovanović ima 19 godina, visok je 188 centimetara i za crveno-bele, kod trenera Nenada Lalatovića i Miodraga Božovića odigrao je 34 utakmice i dao dva gola.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC