• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Orlovi" pozivaju: Podržimo majstore futsala!

Autor mondo.rs

Proslavljeni reprezentatativci Srbije Branislav Ivanović i Nemanja Matić u video poruci pozvali sve da podrže "orlove" i prate Evropsko prvenstvo u futsalu, koje će se održati od 2. do 13. februara u Beogradu.

  Branislav Ivanović, kapiten reprezentacije Srbije i stub odbrane Čelsija, poručio je da će bodriti izabranike Ace Kovačevića na putu ka završnici EP i da će uživati u vrhunskom futsalu.

"Voleo sam da igram futsal, volim da ga igram i danas, ali na žalost nemam mnogo prilika za to. Futsal je sada postao ozbiljan sport i mnogi su počeli njime ozbiljno da se bave. Uvek je bilo i biće najviše majstora fudbala u futsalu", izjavio je Ivanović.

Najbolji srpski fudbaler u 2015. godini i Ivanovićev saigrač u Čelsiju Nemanja Matić rekao je da je rastao i sazrevao u profesionalnom smislu uz futsal.

"Nekada sam futsal igrao skoro po ceo dan. To iskustvo mnogo mi je značilo kasnije u profesionalnom bavljenu fudbalom. Mali fudbal je izuzetno važan za decu da uz pomoć njega poboljšaju svoju tehniku i znanje", izjavio je Matić.

Bane i Matić
Izvor: YouTube

UEFA šampionat Evrope u futsalu okupiće 12 reprezentacija, uključujući Srbiju kao domaćina. Naša reprezentacija je u grupi A sa Portugalom i Slovenijom. Na prvenstvu učestvuju još reprezentacije Španije, Ukrajine, Mađarske, Rusije, Hrvatske, Kazahstana, Italije, Češke i Azerbejdžana, a šampionat se otvara utakmicom Srbija – Slovenija.

Ambasador prvenstva Evrope u futsalu je Dejan Stanković, rekorder po broju utakmica za fudbalsku reprezentaciju Srbije, a veliku podršku turniru dao je najbolji svetski teniser Novak Đoković, kao i fudbaleri Marko Grujić, Predrag Rajković, Nemanja Antonov, Luka Jović, Sergej Milinković Savić, Ivan Šaponjić, plivač Velimir Stjepanović, automobilista Dušan Borković i mnogi drugi.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC