• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdini fudbaleri imali i gosta na "prozivci"

Autor mondo.rs

Veseli zbog ponovnog susreta sa saigračima, ali i emotivni zbog posete 13-godišnjeg dečaka sa Kosova i Metohije, bili su u ponedeljak fudbaleri Crvene zvezde.

Fudbaleri Crvene zvezde u ponedeljak, 11. januara, počeli su pripreme za prolećni deo sezone.

Sa osmesima na licu zbog ponovnog susreta sa saigračima i rasterećeni ogromnom bodovnom prednošću u odnosu na rivale izašli su iz svlačionice, međutim, prvo okupljanje u 2016. pamtiće i po mladom gostu, čija ih je životna priča dirnula.

U posetu crveno-belima i stadionu Rajko Mitić došao je 13-godišnji Marko Vučinić iz sela Vuča na Kosovu i Metohiji, koji od porodične tragedije koja se dogodila 2014. godine živi sam u svom porodičnom domu.

Mladi navijač Crvene zvezde srdačno je dočekan. Predsednik kluba, Svetozar Mijailović, uručiomu je poklone u ime kluba i rekao da Crvena zvezda misli na sve svoje navijače. Zajedno sa predsednikom, Marko je obišao prostorije stadiona, svečanu ložu kao i Zvezdin muzej.

Potom je sišao u svlačionicu prvotimaca, gde ga je kapiten Aleksandar Luković predstavio saigračima, nakon čega su ga Zvezdini prvotimci pozdravili aplauzom. Dok se Markova životna priča prenosila od igrača do igrača, posebno je ganut bio Mičel Donald, koji ga je i lično pozdravio, navodi se na klupskom sajtu crveno-belih.

Zvezdin gost je ostao da gleda prvi trening fudbalera u ovoj godini, a na poklon je dobio i dres sa potpisima svih igrača.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC