• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Makabi ostao na jednom Srbinu

Autor mondo.rs

Izraelski tim je pred početak takmičenja u Ligi šampiona u "svojim redovima" imao tri Srbina, ali će nekoliko meseci posle toga Predrag Rajković biti "usamljen" u Tel Avivu.

Slaviša Jokanović, Nikola Mitrović i Predrag Rajković.

Srpska kolonija u Makabiju iz Tel Aviva se polako "osipa", pa se posle neočekivanog odlaska trenera Slaviše Jokanovića u engleski Fulam prošlog meseca, desio još jedan transfer.

Nikola Mitrović je u nedelju odigrao svoj poslednji meč za Makabi, i to protiv istoimenog kluba iz Haife, a sportski direktor Đordi Krojf mu se zahvalio u ime kluba za sjajne 2 i po sezone koliko je nosio žuto-plavi dres.

Iako je od ponedeljka i zvanično slobodan igrač, on je već pronašao klub, a kako prenose izraelski mediji radi se o jednom timu iz Kine.

29-godišnji vezista je od 2013. godine bio važan "šraf" u Makabiju, a sem njih nastupao je za Videoton, Ujpešt i Volgu, a u Srbiji je igrao za Napredak i Partizan.

Pitanje je koliko dugo će se i Predrag Rajković zadržati u Izraelu, s obzirom na to da su za njega još uvek zainteresovani brojni klubovi širom Evrope, a posle odlazaka saigrača i trenera, tu je još samo nekadašnji junior Crvene zvezde Lazar Đurović koji nastupa za kadetski sastav Makabija.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC