• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda "menadžera" konkurencija Mitroviću

Autor mondo.rs

Fudbalska pijaca je prilično mirovala u prvoj trećini januara, a premijerligaši polako počinju sa dovođenjem pojačanja. Aleksandar Mitrović dobio konkurenciju u Njukaslu.

Njukasl je doveo prvo pojačanje u januarskom prelaznom roku!

Fudbaler Bordoa Anri Seve (Henri Saivet) potpisao je u ponedeljak uveče ugovor sa Njukasl junajtedom, koji ga u ovom klubu "čuva" narednih pet i po godina. Obeštećenje za sada nije poznato, ali se pretpostavlja da je u pitanju oko 6 miliona evra.

Njukasl je tako nastavio tradiciju dovođenja igrača iz Francuske, čak je Seve i bio mladi reprezentaivac ove zemlje, a od kada je ovaj 25-godišnjak ušao u fudbalski svet 2007. godine, važio je za velikog talenta, a poznat je i među ljubiteljima kulte video igre "Fudbal menadžera".

On je karijeru počeo kao napadač, potom je igrao na levom ili desnom krilu, dok ga je u ovoj sezoni trener Vili Sanjol najčešće koristio kao centralnog veznog fudbalera. U kojoj ga ulozi vidi Stiv Meklaren, ostaje da se vidi, ali je jasno da su Njukaslu potrebni golovi (svega 19 na 20 utakmica).

Bordo bi od ovog transfera mogao da obezbedi novac za transfer štopera koji im je neophodan, a nije tajna da su zainteresovani za Vukašina Jovanovića iz Crvene zvezde, dok je Njukasl u potrazi za novim pojačanjima i zainteresovani su za Džondžo Šelvija iz Svonsija.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC