• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Premijerkin savjetnik na čelu Borca?

Autor mondo.ba

Darko Milunović, savjetnik predsjednice Vlade Republike Srpske Željke Cvijanović, najbliži je funkciji prvog čovjeka Fudbalskog kluba Borac.

 Darko Milunović, savjetnik premijerke Vlade RS, najbliži funkciji predsjednika Fk Borac Izvor: MONDO/Goran Arbutina

U petak u 18 časova će biti održana izborna Skupština "Velikana iz Platonove" i na njoj bi trebao biti imenovan nasljednik Draška Ilića na funkciji predsjednika kluba čija je ostavka usvojena 23. novembra 2015. godine.

"Nezavisne novine" pišu u utorak uveče, pozivajući se na neimenovani izvor, da je Darko Milunović, savjetnik premijerke Republike Srpske i ekonomista po struci, najbliži fotelji prvog čovjeka kluba sa Gradskog stadiona.

"Milunović i ljudi oko njega su najbliži ulasku u klub. Radi se o mladom naraštaju koji će da donese nove ideje i koji možda može da riješi i najveći problem, a to su dugovanja na ime poreza", izjavio je izvor "Nezavisnih".

Takođe, pomenuo je i da će Slobodan Gavranović, gradonačelnik Banjaluke, na temu predsjednika crveno-plavih razgovarati s nekolicinom privrednika iako je ranije demantovao da će gradska uprava o tome donositi odluke.

"Cilj je da se pomogne klubu kako bi izdržao do kraja sezone. Upravo zbog toga bi gradonačelnik trebalo da obavi nekoliko razgovora s uglednim privrednicima u gradu koji su voljni da pomognu. Postojala je i opcija da Draško Ilić ostane predsjednik", rekao je izvor banjalučkog lista.

Osim Milunovića, kao potencijalni kandidati ta predsjednika Borca u javnosti se pominju i Darko Ljubojević, potpredsjednik Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, odnosno Dejan Travar, prvi čovjek Gradskog fudbalskog saveza Banjaluka.

Tagovi

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

De Niro

Ljubojevic je bolje rješenje

Borac

Borac treba agilnu upravu i sistemski dobra rješenja koja će mu čistiti dug.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC