• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tole gubi od Kokeze, ali ima MEGA plan!

Autor mondo.rs

List "Alo" navodi da, u trenutku kada je izvesno da ima manju podršku od potpredsednika FSS, Karadžić namerava da "izvuče keca iz rukava".

Projekat "Nacionalni stadion" trebalo bi da postavi temelje za novi, četvorogodišnji mandat prvog čoveka srpskog fudbala, Tomislava Karadžića.

List "Alo" u broju od srede navodi da je Karadžić rešen da izgradi multi-milionsko zdanje i da to bude njegov letag fudbalskoj Srbiji, ujedno i zalog za novi mandat.

Jesenas je premijer Aleksandar Vučić obećao Karadžiću i Fudbalskom savezu Srbije pomoć od 150.000.000 evra za stadion koji bi, ako bude sagrađen, prema nekim idejama trebalo da podseća na londonski "Emirejts" (na slici).

"Upravo u tome svoju priliku vidi aktuelni predsednik FSS-a, koji bi sebe da postavi kao ravnopravnog partnera u projektu od nacionalnog interesa", piše "Alo".

"Predsednik FSS trenutno gubi trku sa Slavišom Kokezom u izborima za FSS, ali je spreman da izvuče jedan od poslednjih aduta. Reč je o projektu nacionalnog stadiona, a Karadžić svoju šansu vidi u kontroli novca koji će FSS obezbediti od donacija FIFA i UEFA. Njegova ideja je da se u priči postavi kao ravnopravni partner države, kojoj projekat takođe znači jer će doneti nova radna mesta i priliv novca kroz ogromne investicije", tvrdi neimenovani sagovornik lista.

"Čak i da ne uspe da obezbedi predsedničku funkciju", navodi "Alo", "Tomislav Karadžić neće odustati od učešća u projektu izgradnje nacionalnog stadiona. Najmanje na šta on pristaje je mesto počasnog predsednika u slučaju da pobedu odnese Slaviša Kokeza".

"I u slučaju da ne izbori novi mandat, Karadžić će sa mesta počasnog predsednika pokušati da učestvuje u projektu izgradnje nacionalnog stadiona. Pokriće će mu biti činjenica da Slaviša Kokeza nema mnogo iskustva u saradnji sa ljudima iz UEFA i FIFA", navodi se još jedna izjava.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC