• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Matijašević za MONDO: Filip u Partizanu? Zaista?

Autor mondo.rs

Razgovarali smo sa sportskim direktorom Čukaričkog povodom navodnog prelaska Filipa Stojkovića, inače bivšeg igrača Zvezde, u redove Partizana.

 Čukarički o transferu Stojkovića u Partizan Izvor: MN PRESS

Vest se pročula brzo, a u međuvremenu je i objavljena kao nezvanična.

Filip Stojković, fudbaler Čukaričkog i dete Crvene zvezde, postaće novi igrač Partizana i to za sumu od 400.000 evra.

"Zaista?", pitao nas je sa osmehom.

"Evo me na putu, vraćam se kući, sad sam se čuo sa portparolom kluba, koji me je zvao da kaže da je to objavljeno"
, rekao je sportski direktor Čukaričkog, Vladimir Matijašević, za MONDO.

"Verujte mi da sam za to čuo tek tada. To nema veze s vezom, nijedan igrač Čukaričkog ne može da bude prodat dok Dragan (Obradović, vlasnik kluba, prim. aut) ne dođe sa putovanja. Dakle, do 18. januara i njegovog povratka iz Švajcarske nijedan transfer neće biti završen, što se nas tiče, jer verujem da je on, na kraju, neko ko bi trebalo da ima poslednju reč", dodao je.

Ipak, Matijašević ne krije da interesovanje Partizana postoji već neko vreme i da su u klubu toga svesni.

"Koliko ja znam, Partizan je u međuvremenu pričao sa Filipovim agentom, mene jesu zvali i postavili neka pitanja, a da li su razgovarali sa samim igračem i kakav je njegov stav, zaista ne znam. Nisam sa Filipom pričao o tome", rekao je i dodao.

"S te strane, i ta informacija da je Čukarički tražio 400.000 evra i da je Partizan spreman toliko da plati 'ne pije vodu'. Ja sam 'pustio' Filipa na inostrano tržište za 700.000 evra i procenat klubu, o tih 400.000 evra i konstataciji 'da je Partizan to spreman da platim' ne znam šta bih rekao..."

Kao bivši fudbaler Crvene zvezde jako dobro znate kakav rivalitet vlada sa Partizanom i na terenu i van njega, na tribinama. Uostalom, dugo već radite aktivno u srpskom fudbalu i možete da osetite naelektrisanje koje postoji u tih nekoliko stotina metara između dva stadiona.

Možete li uopšte da zamislite Stojkovićev prelazak u Humsku, ukoliko se zna da je prošao Zvezdinu fudbalsku školu i da je, prošlog proleća, trijumf Čukaričkog u finalu Kupa Srbije nad Partizanom posvetio Delijama?

Nakon što se nasmejao, Matijašević nam je rekao:

"Kažem, nisam još razgovarao sa Filipom, ne znam kako on razmišlja, uglavnom on je na treninzima, dobro radi i dobro se ponaša, tu sam 'oko' njega svaki dan, ali nismo o tome razgovarali. Da li mogu da zamislim? Rekao bih teško, ali u današnje vreme je sve moguće. Kažem to iz iskustva, jer gledam šta se dešava oko nas", izjavioje Matijašević i zaključio:

"Za sada, sve je u domenu spekulacija, a ja ni sa kim neću pregovarati do 18. januara. Tada ćemo zauzeti stav kao klub, a da li igrač želi ili ne želi..."

Pitali smo vas za odlaske, šta je s dolascima?

"Radimo", kaže Matijašević.

"Očekujem da nam se uskoro priključe dvojica novih igrača, jedan defanzivac, odnosno levi bek i drugi ofanzivni igrač, možda špic, možda 'spoljni', videćemo... Bilo bi dobro da budu tu do puta na pripreme", zaključio je Matijašević na kraju razgovora za MONDO.

Čitajte još:

Partizan kupuje u Poljskoj?
Babović i Partizan - rastanak!
Sedrik Gogu u Partizanu!


Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC