• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vijeira dobio poziv da igra za Srbiju!

Autor mondo.rs

Napadač Crvene zvezde u intervjuu za portugalski list "Rekord" govorio o životu u Beogradu, ali i o pozivu u reprezentaciju Srbije.

 Ugo Vijeira dobio poziv da igra za Srbiju Izvor: MN PRESS

Ugo Vijeira se odlično snašao u Srbiji!

Nakon epizodnih uloga u Portugalu i Rusiji, Crvena zvezda ga je prošlog leta angažovala i vrlo brzo se pokazalo da je to jedan od najboljih pogodaka crveno-belih u poslednjih nekoliko sezona.

U 20 utakmica u Superligi postigao je 14 golova, ali upisao i devet asistencija, a navijačima Zvezde je prirastao srcu nakon golova u večitom derbiju.

Odmor je iskoristio da ode do rodnog Portugala, gde je pre povratka u Crvenu zvezdu i odlaska na pripreme u Sloveniju, govorio za sportski list Rekord.

"Želimo da nastavimo da 'pravimo istoriju'. Želimo još više da uvećamo prednost u odnosu na Partizan. Ostvarili smo 19 uzastopnih pobeda, ušli smo u 'istoriju'...", kazao je Ugo Vijeira za početak.

A potom otkrio nešto što je malo ko očekivao...

"Bilo je kontakata da zaigram za reprezentaciju Srbije, ali sam ja odbio. Zahvalio sam im se, rekao da sam oduševljen pozivom, ali sam objasnio da želim da igram samo za Portugal. Nisam pristalica stranaca u nacionalnim timovima. Ne bih igrao ni za jednu drugu reprezentaciju osim mog Portugala".

Srbija je imala, i i dalje ima, velikih problema sa efikasnošću napadača, jer oni u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine nisu postigli nijedan gol, a prethodnih godina je bilo priče i da bi Brazilac Kleo mogao da zaigra za reprezentaciju, ali se od toga ništa nije desilo. 

Da li selektor Portugala Fernando Santoš prati sve što se dešava u Srbiji?

"Zaista ne znam. Fokusiran sam na svoj radi i samo razmišljam o tome da igram dobro, da postižem golove i da Zvezda pobeđuje. Ostalo ne zavisi od mene, a voleo bih da zaigram za nacionalni tim", kazao je Ugo Vijeira.

27-godišnji Vijeira nikada nije igrao ni u jednoj portugalskoj selekciji, a pažnju javnosti u toj zemlji privukao je zbog broja golova u Crvenoj zvezdi, kada je u jednom trenutku bio ispred Kristijana Ronalda.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC