• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Totenhem primio gol, pa zaigrao!

Autor mondo.rs

Sve dok Patrik van Anholt nije načeo mrežu Uga Ljorisa Totenhem nije imao sreće kada bi se približio protivničkom golu, ali ih je pogodak Holanđanina razgoropadio i kao iz inata počeli da pogađaju.

"Pevci" se ne šale!

Nakon sjajnih izdanja u decembru, a potom i nešto lošijeg "otvaranja" godine u kojima nisu savladali Everton i Lester, Totenhem se i definitivno oporavio od toga što je potvrdila fantastična partija protiv Sanderlenda na "Vajt Hart Lejnu".

TOTENHEM - SANDERLEND 4:1 (1:1)

Veliki favorit u ovom meču, ekipa Maurisija Poketina, već od starta meča je nametnula svoj ritam i "kampovala" ispred gola trećeg golmana Sanderlend - Pikforda, ali nisu imali sreće ni Kejn, ni Lamela...

A, onda šok...

Sanderlend je dugo držao loptu, uspavao "pevce", a onda je Adam Džonson uputio izvanrednu loptu za utrčalog Patrika Van Anholta. Holanđanin je mirno ušao u šesnaestet, otresao Kjerana Tripijea i precizno šutirao.

Ali, to je najbolja stvar koja je mogla da se desi Totenhemu.

Od tog momenta domaći su zaigrali sa inatom, i već u prvom napadu, na maltene isti način kao i Sanderlend došli do gola. Pogodak je fantastično "režirao" Kristijan Eriksen, ali je ipak morao da popravlja pokušaj Harija Kejna, pa je Danac odbijenu loptu prosledio u mrežu.

U nastavku još bolja igra Totenhema, i tri nova pogotka.

Prvo je Dembele u 59. minutu doneo toliko dugo čekano vođstvo, da bi fantastičan udarac Kristijana Eriksena, uz odbitak igrača Sanderlenda, našao put ka golu Sanderlenda, da bi konačan rezultat postavio Hari Kejn iz penala deset minuta pre kraja meča.

GOLOVI:

0:1 Van Anholt

1:1 Eriksen

2:1 Dembele

3:1 Eriksen

4:1 Kejn

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC