• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Le Talek: Još par sitnica... Uskoro dolazim

Autor mondo.rs

Ako pratite Damijana Le Taleka na društvenim mrežama, možete lako da steknete utisak da je već postao fudbaler Crvene zvezde.

Od prvog dana kada je pomenut kao potencijalno pojačanje crveno-belih, 26-godišnji Francuz susreće se sa brojnim komentarima, pre svega na Instagramu i Twitteru, u kojem ga Delije zovu u Beograd, na zajednički pohod ka Ligi šampiona.

A, on...

Duboko zamrznut u dalekom Saransku, i dalje kao igrač Mordovije, prvo je negirao da postoji mogućnost dolaska u Beograd, potom u komentarima na svojim profilima nagovestio da ipak odlazi iz Rusije, da bi u poslednje vreme počeo čak i da odgovara na pitanja navijača Zvezde.

Šta kaže? Konkretno, u jednom od postova, objasnio je da "je potrebno da budu završene još neke sitnice" i da "uskoro dolazi".

Pre toga, okačivši sliku sa starta priprema, gde se vidi kako veje sneg i kako su igrači obučeni pre za skijanje, nego za fudbal, napisao je da "možda uskoro više neće biti tako", itd.

 Uglavnom, bivši igrač Borusije Dortmund, Nanta, Hoverle i Mordovije, sprema se za put. I francuski mediji, poput srpskih, navode da će njegova naredna stanica biti Beograd. Daleko veći i prilično topliji grad od Saranska.

Kad već pominjemo društvene mreže, da kažemo da je defanzivni vezista (i centarfor po potrebi) rodom iz Poasija nedavno "ritvitovao" post u kom mu je jedan francuski novinar pokazao da na Wikipediji piše kako je Damijan Le Talek uveliko igrač Crvene zvezde.

Zvezda je u pregovore sa Le Talekom ušla na insistiranje trenera Miodraga Božovića, koji je mogao dobro da se uveri u njegove kvalitete tokom zajedničkih dana u Rusiji. Dok je Le Talek nosio dres Mordovije, Božović je bio trener Lokomotive iz Moskve, a u međuvremenu "Grof" je već uspeo iz Mordovije da dovede Mičela Donalda, koji bi trebalo da bude Le Talekov partner u manevru u danima posle odlaska Marka Grujića.

Miss you my brother @yannickdjalo_official ✌️ #akif

A photo posted by Le Tallec Damien (@damien.le.tallec) on



Le Talek je bio standardan član svake mlade reprezentacije Francuske, od 15. do 21. godine i za "petlove" je dao 27 golova na 47 utakmica, ali potom nije uspeo da se izbori za poziv "A" tima.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC